Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ  ΤΟΥ  ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  ΓΙΑ  ΤΙΣ  ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ  ΤΑΞΕΙΣ  ΣΤΗΝ  ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη θέση της Κίνησης πολιτών Τσαριτσάνης για το θέμα των λυκειακών τάξεων της Τσαριτσάνης, υπογράφουν τα μέλη της κίνησης Θάνος  Βαθράκης, Θεόδωρος  Βουλγαρούλης, Γιάννης Κηπουρός και Σπύρος Κηπουρός, υποστηρίζοντας ότι ο δήμαρχος λέει τη μισή αλήθεια. Αναλυτικά αναφέρουν τα εξής:

«Η αλήθεια πρέπει πάντα να είναι 100% ούτε καν 99%  γιατί σε  αυτή την περίπτωση  το 1% δεν είναι αλήθεια, έχουμε επιμόλυνση ψέματος.

Διαβάζοντας την ανακοίνωση  του δήμαρχου για τις λυκειακές τάξεις στην Τσαριτσάνη διαπιστώνει κάνεις μια αποσιώπηση  για όλες εκείνες τις ενέργειες  που έγιναν κατ  αρχήν για  βγει ο φάκελος  στην επιφάνεια  και  έπειτα να διαμορφωθεί  η τελική επεξεργασμένη πρόταση που ο υπουργός υπέγραψε.

Ας πούμε  τα πράγματα από την αρχή , βασικός μοχλός στην προώθηση των λυκειακών τάξεων στην Τσαριτσάνη υπήρξε η  Περιφερική Διεύθυνση  Εκπαίδευσης   Θεσσαλίας και ειδικότερα η διευθύντρια εκπαίδευσης  κ. Ελένη Αναστασοπούλου η οποία υιοθέτησε την πρόταση για ίδρυση λυκειακών τάξεων στην Τσαριτσάνη  και αφού δέχθηκε την θετική παρέμβαση από μαζικούς  φορείς της  Τσαριτσάνης Σύλλογο Γονέων ,Εξωραϊστικό  σύλλογο καθώς και  την άποψη τοπικών δημοσιευμάτων διαμόρφωσε την τελική πρόταση  του Δήμου, στον κ.Κουράκη οποίος έπραξε το καθήκον σαν εντεταλμένο όργανο της πολιτείας.

Η αγκίστρωση  προσωπικών επιδιώξεων  όπως περιγράφεται στην υπερφίαλη ανακοίνωση του δήμαρχου ή ευχαριστήρια των χειροκροτητών του ,μοιάζουν πλέον τριτοκοσμικά, μοιάζουν με μια δέσμη χορταριών από την οποία πιάνεται κάποιος για να σωθεί ,για να μην τον παρασύρει το ορμητικό ρέμα που μοιάζει να έρχεται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ