ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ “ΚΑΝΟΝΙ” ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται εργαζόμενοι και προμηθευτές επιχείρησης που άρχισε να δραστηριοποιείται πριν από σχεδόν ένα χρόνο στη Λάρισα, μετά τις συνεχείς αναβολές που παρατηρούν στην ικανοποίηση απαιτήσεών τους από τη συγκεκριμένη επιχείρηση. Μάλιστα οι εργαζόμενοι βλέπουν να εισπράττουν το τελευταίο διάστημα έναντι του μισθού τους με αποτέλεσμα να έχουν συσσωρευτεί οφειλές άνω των τριών ή και τεσσάρων μηνών.

Την ίδια ώρα προμηθευτές της επιχείρησης άρχισαν να μετρούν οφειλές πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ και με δεδομένο το αμαρτωλό παρελθόν εκπροσώπου της επιχείρησης άρχισαν να σκέφτονται πλέον ανοικτά το ενδεχόμενο να χάσουν τα χρήματά τους αφού με δεδομένη τη μορφή της επιχείρησης δεν μπορούν να διεκδικήσουν νομικά τα χρήματα που τους οφείλονται.

Ο κίνδυνος για ένα νέο μεγάλο κανόνι στην ήδη δοκιμαζόμενη αγορά της Λάρισας συζητείται στους επιχειρηματικούς κύκλους της περιοχής με τους επιχειρηματίες που εύχονται να διαψευστούν οι φόβοι τους, να θεωρούν αδιανόητο άτομα με “αμαρτωλό” παρελθόν να μπορούν να επαναδραστηριοποιούνται ανενόχλητα.

Πολύ σύντομα πάντως θα υπάρχουν και περισσότερα στοιχεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ