ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με επίκεντρο τη συμφωνία συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ, την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς αλλά και εξαπολύοντας ευθείες βολές κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πραγματοποιήθηκε απόψε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας η προεκλογική ομιλία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Το ΠΑΣΟΚ πρόσφερε τα μέγιστα στην εθνική συμφιλίωση και το κοινωνικό κράτος, στήριξε τον αγρότη και τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και άλλαξε την εικόνα του τόπου», υποστήριξε στην αναδρομή της η κ. Γεννηματά, ενώ φτάνοντας στο σήμερα και αναφερόμενη στη συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ έκανε λόγο για «χρήσιμες και δημιουργικές δυνάμεις που θα ξαναφέρουν την ελπίδα που συνέτριψε το 3ο μνημόνιο του Τσίπρα».

«Ήρθε η ώρα για την Κεντροαριστερά της λογικής», συνέχισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπολύοντας επίθεση κατά του Α. Τσίπρα  τον οποίο και κατηγόρησε ότι «πέταξε λευκή πετσέτα μπροστά στον κίνδυνο της χρεωκοπίας».

Στόχος των εκλογών «μια προγραμματική συμφωνία όλων των φιλοευρωπαϊκών  δυνάμεων», αφού ερασιτεχνισμοί, ανικανότητα και πισωγυρίσματα κατά τους 7 μήνες διακυβέρνησης από ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «απονέμουν αν μη τι άλλο το χρυσό βατόμουρο για την οικονομία στον Αλέξη Τσίπρα», κατέληξε η Φ. Γεννηματά.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ