ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol  75

Τώρα debate ήταν αυτό, to… bead ήταν θα σε γελάσω και δεν το θέλω ακροατή μου,  αν ρωτάς δε και ποιος κέρδισε μπορώ με σιγουριά να σου πω ποιος… έχασε. Όλοι μας το χρόνο μας, ορισμένοι δε και πιο ευαίσθητοι και την υπομονή μας!

Δεν ξέρω αν εντοπίσατε έστω και… ψήγματα ενδιαφέροντας στα όσα είδαμε, διότι όλως παραδόξως τα ενδιαφέροντα εντοπίστηκαν σε κείνα που δεν είδαμε!

Συνοψίζω λοιπόν  προς… ανακούφισή σας. Νεύρααααα  η Τρέμη  σαν θίχτηκαν τα κανάλια και η φορολόγησή τους και ας πάει καλλιά της κ. συνάδελφε η διαδικασία, χαμογελαστός αν και κάπως απολογητικός ο Τσίπρας, λαϊκό-μπρούτο παιδί ο Βαγγέλας  αν και τον σύγχυσε  με κείνο το «υπόδικος» ο Καμμένος, νοικοκυροκόριτσο  η Φώφη, που πάνω απ’ όλα είναι μάνα και ξέρει, «εγώ μια φορά διαφωνούσα» ο κατά τα άλλα… εταίρος Καμμένος  και νεύρααααα  εδώ ο Τσίπρας, αναμενόμενος ο Κουτσούμπας  και τέλος  άνετος, προφανώς λόγω ιδιότητας,  ο Θεοδωράκης.

Όχι, δεν ξέχασα το Λαφαζάνη  και θα την πω την αμαρτία μου, διότι εκεί πάνω που άρχισε να «παίζει» η αντιμνημονιακή… κασέτα, γιατί πρόγραμμα περιμέναμε εις μάτην, προφανώς επηρεασμένη και απ’ το προφίλ της Φώφης  πήγα και έβαλα πλυντήριο!

Νύστααααα…

Όλοι μαζί υποψιασμένε μου να στηλιτεύουν τη διαδικασία για την οποία τους πήρε ένα 4ωρο για να… συμφωνήσουν και στο τέλος «συγγνώμη που σας ταλαιπωρήσαμε…»!!

Σκηνοθετικά δε τω αυτώ  και πάντα στο πλαίσιο της διακομματικής βεβαίως-βεβαίως.

Διότι πρόσωπα, γκριμάτσες και αντιδράσεις ούτε για δείγμα, τόσο που άρχισα να αμφιβάλλω αν κατά το περίφημο «ρολόι» που εφαρμόστηκε την ώρα που μιλούσε ο πρώτος έμεναν στο στούντιο οι υπόλοιποι ή τρέχαν  για τσιγάρο μέχρι να’ ρθει  η σειρά τους.

Άβυσσος και μάλιστα στο όνομα της ενημέρωσης του ταλαίπωρου Έλληνα ψηφοφόρου.

Κοντολογίς κυρίαρχε λαέ μου κάναμε ολόκληρο 3ωρο  debate για να καταλήξουμε πως δεν μας χρειαζόταν!!

Έτερον το κότερον  που λέει και μια γνωστή μου και εν πάση περιπτώσει «ξεσκουριάσαμε» και λίγο με προεκλογικό «Ευρωπαϊκό» αέρα που είχε να φυσήξει στον τόπο απ’ το debate του ’09 αν δε λαθεύω.

Μη μου  γκρινιάζετε μόνο,  το «βλέμμα»  να’ ναι στραμμένο στη Δύση και ας κ@λοκαθόμαστε  στην Ανατολή με τα σημαιάκια να ανεμίζουν ακόμη στις πλατείες και τους υποτακτικούς να στριμώχνονται υπό… σκηνοθετική μπαγκέτα και δόξαν  του ηγέτη!

Με τα λεξοτανίλ  αχρείαστα εν αναμονή και της επερχόμενης τηλεμαχίας η εκπομπή προτείνει «ΝΤΟΜΙΝΟ», τραγούδι του Σωκράτη Μάλαμα, σε στίχους Άλκη  Αλκαίου, από το δίσκο ΟΙ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, με ευχές για καλό βόλι… OVER.

Χικ  FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ