ΑΝΕΛ: ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Με έκδηλη την αισιοδοξία για είσοδο στη Βουλή και κάνοντας λόγο για ένα δυναμικό και ανανεωμένο ψηφοδέλτιο που αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την τοπική κοινωνία, αλλά και με βολές εναντίον των δημοσκόπων και όσων επιχείρησαν «… με συντονισμένες   ενέργειες να παρουσιάσουν τάσεις φυγής με εικονικές παραιτήσεις τοπικών στελεχών»,

παρουσιάστηκε σήμερα στο Επιμελητήριο το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ για το νομό Λάρισας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA«Παραμένουμε οι εγγυητές των εθνικών θεμάτων, της Ορθοδοξίας και της εθνικής άμυνας», ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του επικεφαλής της λίστας Βασίλη Κόκκαλη, ο οποίος έσπευσε να επαναλάβει ότι «… προτιμήσαμε να παρεκκλίνουμε  από το προεκλογικό μας πρόγραμμα για την αποφυγή της χρεωκοπίας, ενώ παραμένουμε μακριά από το ψέμα και τη διαφθορά πρεσβεύοντας φορολογική δικαιοσύνη και αξιοκρατία»

Παραμένουμε εγγυήτρια δύναμη και στην επόμενη κυβέρνηση και ζητάμε «… να κριθούμε σε βάθος 4ετίας», κατέληξε ο κ. Κόκκαλης.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ:

Κόκκαλης Βασίλης

Ακριβούλης  Γιώργος

Αθανασίου Κατερίνα

Γατής  Σταύρος

Μαργαρίτης Θανάσης

Μπατζικώστα- Γιουρέλη  Βασιλική

Γερογιάννη  Ιωάννα

Καρράς Θοδωρής

Μπουρντένας  Δημήτρης

Κολώνα Σοφία

ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Ο Βασίλης Κόκκαλης γεννημένος στη Λάρισα το 1972, έγγαμος, με ένα γιο, φοίτησε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω του Πρωτοδικείου Λάρισας. Στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 εξελέγη με το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων βουλευτής νομού Λάρισας και έχει αναλάβει Τομεάρχης του κινήματος για τα αγροτικά θέματα εν γένει.

Ο Γιώργος Ακριβούλης γεννήθηκε το 1968 στα Κυπαρίσσια του Δήμου Κιλελέρ, έγγαμος, πατέρας δύο ενήλικων τέκνων. Είναι υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών και συγχρόνως ασχολείται και με την γεωργία. Από τον Απρίλιο του 2015 έως και σήμερα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΕΚΕΠΕ. Με πλούσια συνδικαλιστική και αυτοδιοικητική δράση  πολιτεύτηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για πρώτη φορά στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και κατετάγη δεύτερος μετά τον βουλευτή του κινήματος Βασίλη Κόκκαλη.

Η Κατερίνα Αθανασίου γεννήθηκε και ζει στη Λάρισα. Είναι άνεργη μητέρα ενός κοριτσιού 11 ετών. Η ίδια συμμετείχε για πρώτη φορά, ως υποψήφια με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις εκλογές του 2012 έχοντας καταταγεί στην τρίτη θέση.

Ο  Σταύρος Γατής με καταγωγή από τα Κανάλια Καρδίτσας, είναι έγγαμος πατέρας δύο ενήλικων τέκνων. Το 1981 αποφοίτησε από την σχολή μονίμων υπαξιωματικών στα Τρίκαλα και υπηρέτησε στον Στρατό Ξηράς. Αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του αντισυνταγματάρχη ως Διευθυντής της Λέσχης Αξιωματικών Λάρισας. Πολιτεύτηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για πρώτη φορά στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Ο Θανάσης Μαργαρίτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρισα. Το 1978 εισήλθε στη Στρατιωτική σχολή τεχνικών Υπαξιωματικών ΣΤΥΑ, υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία και αποστρατεύτηκε με τον βαθμό του Αντισμηνάρχου το 2010. Με την πολιτική ασχολήθηκε μετά την αποστρατεία του στο κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Πολιτεύεται με τους Ανεξάρτητους Έλληνες από το 2012.

Η Βασιλική  Μπατζικώστα –Γιουρέλη με καταγωγή από την Ελασσόνα, έγγαμη, μητέρα δύο ενήλικων τέκνων, τελείωσε την Νοσηλευτική Σχολή. Έζησε και εργάστηκε στην πόλη Ντίσελντορφ της Γερμανίας επί 25 έτη. Η ίδια συμμετέχει για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Η Ιωάννα Γερογιάννη, με καταγωγή το Συκούριο Λάρισας και την Ραψάνη είναι Δικηγόρος Παρ΄ εφέταις. Ασκεί μάχιμη δικηγορία από το έτος 2007 και είναι εξωτερική συνεργάτης στο Ραδιόφωνο της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου καθώς και στο ΙΝΚΑ Θεσσαλίας. Πολιτεύτηκε για πρώτη φορά στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 με τον συνδυασμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κατετάγη στην τέταρτη θέση.

Ο Θοδωρής Καρράς με καταγωγή την Ελασσόνα, γεννήθηκε το 1987, είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ασκεί το επάγγελμα του φωτογράφου. Είναι εγγεγραμμένος φοιτητής στο university of forestry στο αγγλόφωνο τμήμα της κτηνιατρικής. Μέλος της νεολαίας του κινήματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, συμμετείχε για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στις εθνικές εκλογές τον Ιανουάριο του 2015.

Ο Δημήτρης Μπουρντένας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα το 1977. Είναι οικονομολόγος και εργάζεται στην οικονομική υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Συμμετέχει ως επιστημονικός συνεργάτης στο ερευνητικό πρόγραμμα ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΙΙ στο Πανεπιστήμιο ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. Συμμετέχει για πρώτη φορά στο ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Η Σοφία Κολώνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρισα το 1969. Είναι ιδιωτική υπάλληλος και ενεργό μέλος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του 2014 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΘΕΣΣΑΛΙΑ, Η ΓΗ ΜΑΣ» με επικεφαλής την Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ