Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ: ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Ο επικεφαλής του εκλογικού συνδυασμού των ΑΝΕΛ στη Λάρισα, βουλευτής κ. Βασίλης Κόκκαλης, αμέσως μετά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κινήματος για το νομό της Λάρισας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε το ίδιο έργο που παίχτηκε τον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα εταιρείες δημοσκοπήσεων μας εμφανίζουν με τα ίδια ποσοστά, όπως μας εμφάνιζαν πέντε (5) ημέρες πριν την εκλογική διαδικασία του Ιανουαρίου.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως συγκεκριμένα συμφέροντα  δεν μας θέλουν πάση θυσία στη Βουλή. Αυτό απεδείχθη ακόμα και σε τοπικό επίπεδο, όπου καταβάλλονται συντονισμένες προσπάθειες, οι οποίες συνιστούν σε κάποιες περιπτώσεις και αξιόποινες πράξεις, να εμφανιστεί ένα κύμα παραιτήσεων και φυγής από τους ΑΝΕΛ.

Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη.

Στις 21 Σεπτεμβρίου θα είμαστε εκ νέου η εγγυήτρια δύναμη στην κυβέρνηση που θα σχηματιστεί. Θα είμαστε το αναγκαίο καλό που θα εγγυάται τα  εθνικά θέματα, την άμυνα της πατρίδας μας και την προστασία της ορθόδοξης χριστιανικής μας θρησκείας.

Οι ΑΝΕΛ στις 20 Ιουλίου προτιμήσαμε να πυροβολήσουμε τα πόδια και όχι την  πατρίδα μας. Δεχθήκαμε να παρεκκλίνουμε από το προεκλογικό μας πρόγραμμα, προκειμένου να σωθούν οι καταθέσεις των Ελλήνων στις τράπεζες, προκειμένου να αποφύγουμε τη ασύντακτη χρεοκοπία, η οποία μαζί με την αθρόα είσοδο των προσφύγουν θα δημιουργούσε στη χώρα μας κοινωνική έκρηξη”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ