Η ΕΥΛ. ΝΤΟΥΛΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΧΟΡΩΔΙΑΚΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Μετά τη συνάντηση του δημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Ευαγγέλου με τους μουσικούς της Ελασσόνας, με θέμα την ανασυγκρότηση των χορωδιακών συνόλων του δήμου και μετά από ευρεία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, απεφασίσθη όπως τη διεύθυνση των χορωδιακών συνόλων να αναλάβει η κ. Ευλαμπία Ντούλα

με την καθοδήγηση και εποπτεία του μαέστρου Δημήτρη Καρβούνη, οι οποίοι θα προσφέρουν τις υπηρεσίες και τις γνώσεις τους αφιλοκερδώς.

Με νεότερη ανακοίνωση θα κληθούν οι χορωδοί για την έναρξη των δοκιμών, καθώς και νέα μέλη που θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στα χορωδιακά σύνολα του δήμου.

ΝΤΟΥΛΑ ΕΥΛΑΜΠΙΑ

Η Ευλαμπία Ντούλα ξεκίνησε σε μικρή ηλικία την ενασχόλησή της με τη μουσική, με πιάνο, θεωρητικά και τραγούδι, στον τόπο καταγωγής της, την Ελασσόνα. Το 2011 ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές και μεταπτυχιακές της σπουδές στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών στο Βόλο, ενώ παράλληλα απέκτησε το πτυχίο μονωδίας, υπό την διδασκαλία της Λίλλης Βαρακλιώτη και το πτυχίο αρμονίας στη Μουσική Σχολή Ελασσόνας Δημητρίου Τσιαβέ. Δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά από 10 ετών στα πολιτιστικά δρώμενα της Ελασσόνας, ούσα μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Ελασσόνας (φλάουτο) και της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής της ΦΔΕ (τραγούδι) καθώς και της Μικτής και Παιδικής Χορωδίας της πόλης. Έχει τραγουδήσει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού σε συνεργασία με τα προαναφερθέντα μουσικά σύνολα αλλά και με τη Φιλαρμονική Δήμου Βόλου και το μουσικό σύνολο «Ενωδεία», με μαέστρο τον Δημήτρη Καρβούνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ