ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

Αποθρασύνθηκαν και πάλι οι υπάνθρωποι που μοιράζουν θάνατο σε ανυποψίαστα και αθώα σκυλιά στον Αμπελώνα, βλέποντας την πλήρη αδιαφορία και αδράνεια της δημοτικής αρχής, με αποτέλεσμα χθες να έχουμε μία ακόμη εν ψυχρώ δολοφονία τουλάχιστον τεσσάρων σκυλιών στη συνοικία “Καρκατζί”.

Πρόκειται για μια ακόμη μαζική δολοφονία μετά από αυτή που σημειώθηκε στην κεντρική πλατεία του Αμπελώνα την Παρασκευή ημέρα έναρξης της γιορτής κρασιού που εξαφάνισε το σύνολο των άκακων αδέσποτων από το χώρο και δυστυχώς από την πλευρά του δήμου κανείς δεν πήρε πρωτοβουλία για μια ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αλλωστε η δημοτική αρχή έναν ολόκληρο χρόνο αναλώθηκε σε συζητήσεις, επαφές αλλά και αναθέσεις σε κτηνίατρο κάποιων εμβολιασμών, αποπαρασιτώσεων και στειρώσεων, που έγιναν αποσπασματικά χωρίς η δράση αυτή να έχει ουσιαστικά αποτελέσματα, όπως εκτιμήθηκε από σωματείο ζωόφιλων, αλλά κυρίως όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος.

Ας το καταλάβουν επιτέλους ότι θα πρέπει να υπάρξει άμεση ουσιαστική πρωτοβουλία του δήμου για να σταματήσουν και τα ανθρωπόμορφα κτήνη να δολοφονούν σωρηδόν τα σκυλιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ