ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

?

Ανακοίνωση με την οποία εξαπολύει βολές στους Β. Μεϊμαράκη, Α. Παπαμιμίκο και Κ. Καραγκούνη για το παρελθόν τους εξέδωσε το γραφείο Τύπου της οργάνωσης Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Η χθεσινή εμφάνιση του προέδρου της ΝΔ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτύπωσε με τον πιο εμφαντικό τρόπο την απεχθή εικόνα του «παλιού και διεφθαρμένου» που θέλει, την επόμενη Κυριακή, να «επανέλθει στα πράγματα» για να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο. Σας επισυνάπτουμε φωτογραφία από την χθεσινή συνέντευξη τύπου του κ. Μεϊμαράκη, όπου φαίνονται οι παρακάτω «εθνοσωτήρες»:

  • Ευάγγελος Μεϊμαράκης: Διεκδικεί την πρωθυπουργία της χώρας. Υπόδικος σχετικά με τις μίζες των εξοπλισμών (γνωστός ως «μπροστάντζας»).
  • Ανδρέας Παπαμιμίκος: Γραμματέας της ΝΔ. Ερευνάται για υπεξαίρεση σε βάρος του Δημοσίου, κατ’ εξακολούθηση απάτη σε βάρος του Δημοσίου, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και έκδοση πλαστών και εικονικών τιμολογίων. Τα παραπάνω αδικήματα διώκονται σε βαθμό κακουργήματος και αφορούν το ποσό των 2.500.000 ευρώ.
  • Κώστας Καραγκούνης: Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας. Κατηγορείται ότι στέρησε το Νοσοκομείο Αγρινίου από μαγνητικό τομογράφο, έτσι ώστε ο κόσμος να ωθείται σε ιδιωτικό ιατρείο που διατηρεί ο αδερφός του Κώστα Καραγκούνη, Βελισσάριος, πληρώνοντας …30 ευρώ επίσκεψη (!)

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου οι πολίτες ξεμπερδεύουν με το παλιό και διεφθαρμένο, και κερδίζουν το αύριο που-δικαιωματικά- τους ανήκει”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ