ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

«Τους εφτά μήνες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν τους πλήρωσε η  χώρα, κινδυνεύοντας μόνο να βρεθεί εκτός της ευρωπαϊκής οικογένειας. Τους πληρώσαμε όλοι, και πρωτίστως εσείς οι συνταξιούχοι κάτοικοι της υπαίθρου, αλλά και εσείς οι αγρότες και κτηνοτρόφοι που είδατε τις συντάξεις σας να κινδυνεύουν και τελικά να μειώνονται,

που είδατε τις εισφορές σας στον ΟΓΑ να αυξάνονται, που ενημερωθήκατε για τις αυξήσεις που έρχονται στην φορολογία σας». Αυτά τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας μιλώντας σε κατοίκους στην Τσαπουρνιά και το Σαραντάπορο Ελασσόνας, όπου και βρέθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας.

«Όλα τα παραπάνω και δεκάδες ακόμα συνέπειες της καταστρεπτικής δήθεν διαπραγμάτευσης πλήρωσε ο λαός της υπαίθρου, εξαιτίας της ιδεοληψίας του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του, οι οποίοι χωρίς κανένα σχέδιο, χωρίς κανένα πρόγραμμα, αγνοώντας τον διεθνή περίγυρο και τις ευρωπαϊκές συμμαχίες, θέλησαν απλώς να εκβιάσουν τους εταίρους μας, παίζοντας κυριολεκτικά τη χώρα στα ζάρια.

Αφού προηγουμένως εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό με το περίφημο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και τον κορόιδεψαν ξανά με το εκβιαστικό και διχαστικό δημοψήφισμα, αφού έκλεισαν τις τράπεζες και ανατίναξαν έτσι την οικονομία και τις επιχειρήσεις της χώρας, στη συνέχεια υπέγραψαν το χειρότερο μνημόνιο, το αριστερό μνημόνιο, οδηγώντας τους πολίτες στο αδιέξοδο.

Δεν μπορούμε να τους επιτρέψουμε να επαναλάβουν τις ίδιες εγκληματικές πολιτικές, δεν μπορούμε να τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν τους ερασιτεχνισμούς. Την ερχόμενη Κυριακή βάζουμε τέλος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, βάζουμε τέλος στην αβεβαιότητα, βάζουμε τέλους στις παλινωδίες, στα ψέματα και στην καθυστέρηση. Ψηφίζουμε ΝΔ για σταθερότητα, σιγουριά και αλήθεια», κατέληξε ο Λαρισαίος βουλευτής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ