ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ 2.400 ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Με 2.400 αιτήσεις να κατακλύζουν τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Λαρισαίων, αγώνα δρόμου δίνουν κυριολεκτικά οι υπεύθυνοι «για να φιλοξενηθούν τουλάχιστο 2.000 παιδιά στους παιδικούς σταθμούς» τόνισε σήμερα,  αναφερόμενος στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται,

ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Δεληγιάννης απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του επικεφαλής της ΛΑΣΥ Πέτρου Κρίκη, στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην κάλυψη του συνόλου  των αιτήσεων που έχουν υποβληθεί εμπρόθεσμα και αφορούν σε εργαζόμενες μητέρες κινείται ο δήμος, ενώ στη συνέχεια «… θα φιλοξενηθούν και παιδιά εργαζόμενων μητέρων των οποίων οι αιτήσεις ήταν εκπρόθεσμες».

Στο θέμα παρενέβη και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «τα πράγματα με το προσωπικό είναι πολύ καλύτερα ενώ γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν θέσεις παιδιών μέσω ΕΣΠΑ».

ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

«Όλοι οι σύλλογοι έχουν θέση στους αθλητικούς χώρους του δήμου», ήταν η απάντηση που έλαβε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Λάρισα- Νέα Αρχή» Δημήτρης Γεωργάκης  σε σχετικό ερώτημα που έθεσε, ενώ όπως επισημάνθηκε « οι περισσότεροι σύλλογοι έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους αν και υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις με οφειλές που κυμαίνονται από 2.000 έως και 4.000 ευρώ».

Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει εκ νέου επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ αναφορικά με το φλέγον ζήτημα των καθαριστριών μετά και τις τελευταίες καταγγελίες του σωματείου υπογραμμίστηκε πως «… ο αριθμός των καθαριστριών καθώς και η σχέση εργασίας πρέπει να πάει σε άλλο επίπεδο».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ