ΛΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ: ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΨΗΦΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ

Ευθεία επίθεση στον Αλ. Τσίπρα με αφορμή τη σημερινή του επίσκεψη στη Λάρισα, εξαπολύει η οργάνωση Λάρισας της Λαϊκής Ενότητας. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

“Λάβαμε το δώρο σας από τις 12 Ιουλίου και πολύ σας ευχαριστούμε. Δυστυχώς όμως έχουμε άλλα δύο τέτοια, ίδια κι απαράλλαχτα, και πρέπει να το επιστρέψουμε στο γερμανικό μαγαζί απ’ όπου το αγοράσατε, καταλαβαίνετε. Ελπίζουμε να μην σας πειράζει.

Εμείς οι συνταξιούχοι είμαστε σε δύσκολη θέση από τη γενναιοδωρία σας, αλλά θα πρέπει κι εμείς να σας επιστρέψουμε το δώρο σας. Έχουμε, ευτυχώς, άλλα δέκα τέτοια, έστω και χωρίς ρήτρα Αυστραλίας,  με τα οποία μπορεί να κάνουμε τη δουλειά μας. Πρέπει μόνο να διαλέξουμε αν θα πάμε από πείνα ή από αρρώστιες, αλλά μην στεναχωριέστε, θα το λύσουμε.
Καλωσορίσατε λοιπόν κύριε υποψήφιε Πρωθυπουργέ, οι μελλοθάνατοι συνταξιούχοι σας χαιρετούν.

Εμείς οι αγρότες ιδιαίτερα σας ευχαριστούμε για τα πολλά δώρα που μας φέρατε (αύξηση της φορολογίας μας, ελάττωση επιδότησης πετρελαίου, αύξηση ΦΠΑ και εισφορών στον ΟΓΑ, ΕΝΦΙΑ κλπ), όπως κι εμείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες και  μικροεπαγγελματίες.

Τέλος εμείς οι νέοι σας καλωσορίζουμε από μακριά, εκεί όπου μας έστειλαν τα άλλα δύο ίδια δώρα, που ευγενικοί κύριοι, πριν από σας, είχαν την καλοσύνη να μας κάνουν.

Θα θέλαμε επίσης, μετά τις ευχαριστίες μας,  να σας ενημερώσουμε πως, δυστυχώς, στο χριστουγεννιάτικο δέντρο  της ελπίδας που στολίσαμε μαζί, με πανέμορφα στολίδια και πολύχρωμα λαμπάκια που εσείς είχατε την ευγενή καλοσύνη να μας δώσετε, τα στολίδια ξέφτισαν και τα πολύχρωμα λαμπιόνια παραλίγο να μας στείλουν από ηλεκτροπληξία.
Μην ανησυχείτε πάντως. Αυτή τη φορά θα το στολίσουμε μόνοι μας, και θα φροντίσουμε να βρούμε στολίδια ανθεκτικά και από αξιόπιστο προμηθευτή.

Επιτρέψτε μας να κλείσουμε αυτό το καλωσόρισμά μας προς εσάς κύριε υποψήφιε Πρωθυπουργέ, με μια παροιμία απ’ τα μέρη μας που, ανεξήγητο πώς, ήρθε στο μυαλό μας:

«Κι εσείς κακό χερόβολο, κι εμείς κακό δεμάτι»!!

Να περάσετε καλά στην όμορφη πόλη μας!!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ