ΝΕΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΦ ΤΟΥ Γ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ

Μετά την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου από τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και τη σχετική υπογραφή έγκρισης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό, ο διοικητής των νοσοκομείων της Λάρισας Κ.Καραμπάτσας προχώρησε χθες στις πρώτες υπογραφές συμβάσεων για τον απαραίτητο εξοπλισμό της νέας Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας

(Μ.Α.Φ.) στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, που υλοποιείται με πόρους του ΕΣΠΑ.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για φορητό βιντεοβρογχοσκόπιο με ειδική αντλία έγχυσης νερού, καθώς και για φορητούς αναπνευστήρες.

Στόχος τόσο της διοίκησης, όσο και του διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας αλλά και της Ιατρικής Υπηρεσίας Α.Κομνού, είναι να ολοκληρωθούν μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, όλες οι σχετικές υπογραφές συμβάσεων , ώστε να έχει παραδοθεί έως τα τέλη Νοεμβρίου όλος ο εξοπλισμός που χρειάζεται η νέα αυτή υπερσύγχρονη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Επιδίωξη των στελεχών του νοσοκομείου είναι να μπορέσει η νέα αυτή ειδική μονάδα να ανοίξει τις πόρτες της το Δεκέμβριο του 2015 το αργότερο, για τους πολίτες που θα έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες της. Υπενθυμίζεται ότι για την ανέγερση και ολοκλήρωση του έργου αυτού , ενός έργου μακράς πνοής και υψηλού οφέλους για την κοινωνία της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής, έγινε  πολύχρονη, πολυεπίπεδη και συντονισμένη  προσπάθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ