ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

«Θα δώσουμε τη μάχη και δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε σε ουσιαστικές αλλαγές, γιατί στόχος μας είναι μια ισχυρή αγροτική (γεωργική και κτηνοτροφική) παραγωγή. Και ένας ισχυρός μεταποιητικός τομέας, που θα αποδίδει προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας. Γιατί στόχος μας είναι η ισχυρή Ελλάδα.

Και ισχυρή Ελλάδα σημαίνει ισχυρή περιφέρεια. Και ισχυρή περιφέρεια σημαίνει  ισχυρός πρωτογενής τομέας. Στόχος μας λοιπόν, είναι  μια Ελλάδα που παράγει, εξάγει, προοδεύει». Αυτά υποστήριξε, ανάμεσα σε άλλα, ο βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κ. Χρήστος Κέλλας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΝΔ στην Ελασσόνα.

«Εμείς τον αφανισμό, των αγροτών, τον αφανισμό των νέων αγροτών δεν θα τον επιτρέψουμε. Θα παλέψουμε, θα δώσουμε τη μάχη. Δεν υποσχόμαστε ότι με ένα άρθρο, με ένα νόμο θα τα καταργήσουμε όλα αυτά. Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας.  Εμείς σας λέμε ότι έχουμε τη δυνατότητα να βρούμε πόρους με τους οποίους να πείσουμε τους εταίρους μας ώστε πράγματι να γίνουν πιο ήπια όλα αυτά και εν πάση περιπτώσει, να μπορέσει ο αγροτικός κόσμος να επιβιώσει», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Λαρισαίος βουλευτής, ο οποίος κάλεσε τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους να δώσουν με την ψήφο τους ισχυρή εντολή επανεκκίνησης της οικονομίας στη ΝΔ και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Εμείς επιλέγουμε το δρόμο της ευθύνης, της σύνθεσης, της συνεργασίας. Επιλέγουμε Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων», κατέληξε ο κ. Κέλλας προδιαγράφοντας την επόμενη μέρα της χώρας με κυβέρνηση η οποία θα έχει ως βασικό της κορμό τη Νέα Δημοκρατία.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ