O 15ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ

«Πείραζε την αδερφή μου και τον εκδικήθηκα» ήταν τα λόγια του 15χρονου στις αστυνομικές αρχές, παρότι στην αρχή δήλωνε πως ήταν εκείνος το θύμα αφού ο 17χρονος τον εκφόβιζε.

Τελικά μετά από τις εκτεταμένες έρευνες της αστυνομίας προέκυψε ότι ο 15χρονος έλεγε ψέματα πως ήταν ο ίδιος θύμα μπουλινγκ, καθώς το χέρι του οπλίστηκε για να υπερασπιστεί την αδερφή του, την οποία ο 17χρονος έβλεπε ερωτικά! «Την έβλεπε ερωτικά και με πείραζε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ο 15χρονος μην μπορώντας να αντέξει τα πειράγματα και τις κολακείες που ο 17χρονος έκανε στην 16χρονη αδελφή του πήγε και τον βρήκε για να εξηγηθεί μαζί του. Τελικά οι δύο ανήλικοι μαθητές δεν τα βρήκαν διά του λόγου και ο 15χρονος έφυγε ταπεινωμένος και εκνευρισμένος. Θόλωσε και κατευθύνθηκε στο σπίτι του θείου του προκειμένου να πάρει την καραμπίνα του πατέρα του που ήξερε πως βρισκόταν εκεί.

Κατόπιν ο 15χρονος, αφού πήρε την καραμπίνα, επέστρεψε στο χώρο του σχολείου, όπου βρισκόταν ο 17χρονος, περίπου στις 19:30 το απόγευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τότε ήταν που ο 15χρονος πυροβόλησε το θύμα από απόσταση 10 μέτρων, παρότι ο 17χρονος με το που τον είδε εξαγριωμένο και κρατώντας καραμπίνα άρχισε να τρέχει.

Ο 15χρονος, χωρίς να πει λέξη κοίταξε το θύμα του και τον πυροβόλησε, λένε μαρτυρίες από την περιοχή.

Ο άτυχος 17χρονος κατέληξε λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Κυριακής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών όπου είχε μεταφερθεί μετά τα βαρύτατα τραύματα που έφερε στην κοιλιακή και θωρακική χώρα.

Ο 15χρονος δράστης κρατείται στην διεύθυνση ασφαλείας Πατρών.

msn.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ