ΘΥΜΑΤΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΕΠΕΣΑΝ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ!!

Θύματα θρασύτατης  διάρρηξης και μάλιστα την ίδια μέρα έπεσαν δύο αδέλφια  που κατοικούν σε κεντρικότατη πολυκατοικία της Λάρισας!

Το ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα  προχθές σε πολυκατοικία επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, στην «καρδιά» της πόλης, με τους θρασύτατους  διαρρήκτες να εκμεταλλεύονται ολιγόωρη απουσία των ιδιοκτητών και να εισβάλλουν στα διαμερίσματα μέρα μεσημέρι!

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας η σύζυγος του ενός ασφαλίζοντας το διαμέρισμα του 4ου ορόφου όπου διέμεναν  βγήκε για εξωτερικές δουλειές για να επιστρέψει μετά από λίγες ώρες βρίσκοντας την πόρτα… ξεκλείδωτη χωρίς ίχνος παραβίασης και το σπίτι άνω-κάτω.

Αναστατωμένος ο σύζυγος ενημέρωσε την αδερφή του για το πάθημα, με τους ιδιοκτήτες να επιστρέφουν εσπευσμένα από κοντινό προορισμό και να αντιμετωπίζουν την ίδια δυσάρεστη εικόνα και στο δικό τους διαμέρισμα που βρίσκεται στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας!!

Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για «έμπειρους» δράστες που πιθανότατα χρησιμοποιούν ειδικό μηχανισμό-βεντούζα για τη διάρρηξη κλειδαριών ασφαλείας μιας και στις εισόδους των διαμερισμάτων δεν υπήρχε  ίχνος παραβίασης!

Η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία, με τους παθόντες να μένουν με τη λαχτάρα και τα νεύρα από το απίστευτο θράσος των κακοποιών που έδρασαν μέρα μεσημέρι  σε έναν πολυσύχναστο δρόμο μα και σε μια  πολυκατοικία με ιατρεία και γραφεία,  χωρίς ωστόσο ιδιαίτερα κέρδη,  αφού χρήματα και τιμαλφή ευτυχώς δεν υπήρχαν στα δύο διαμερίσματα.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ