ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

«Η παράταξή μας και ο Βαγγέλης Μειμαράκης είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας, σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Δικαιολογίες, μεγάλα λόγια και ψεύτικες υποσχέσεις δεν υπάρχουν. Οι μέρες που έρχονται θα είναι δύσκολες.

Ο κόσμος θα πρέπει να αποφασίσει αν θα δώσει δεύτερη ευκαιρία σε αυτόν που ομολόγησε ότι πειραματιζόταν στις πλάτες του ή θα εμπιστευθεί την παράταξη που επιλέγει να του λέει αλήθειες, όσο σκληρές και αν είναι. Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει αν θα πάμε όλοι μαζί την Ελλάδα μπροστά ή θα ξαναδώσει τα κλειδιά σε έναν άνθρωπο που ζει με τις ιδεοληψίες και τα ψέματά του».

Ο βουλευτής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος κ. Χρήστος Κέλλας, μιλώντας στα Φάρσαλα, στην εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΔ, χρησιμοποίησε τα παραπάνω λόγια για  να περιγράψει την επόμενη μέρα στη χώρα, μετά από μια εκλογική νίκη της ΝΔ.

f13«Ακόμα και χθες το βράδυ ο Πρωθυπουργός του τρίτου και χειρότερου μνημονίου, αντί να ομονοήσει μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η χώρα, παρουσιάστηκε αλαζόνας και αμετροεπής, δείχνοντας, και πάλι, το πραγματικό αριστερό πρόσωπο της εξουσίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κέλλας.

Ειδική αναφορά έκανε και για τα υπό ψήφιση μέτρα που αφορούν αγρότες και  κτηνοτρόφους, με τον Λαρισαίο πολιτικό να ξεκαθαρίζει,

«Αυτά τα παράλογα μέτρα έχουν υπογραφή Τσίπρα – Καμμένου. Είναι η προίκα της περήφανης διαπραγμάτευσής που μας αφήνουν οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η παράταξή μας, δεν πρόκειται να συναινέσει σε αυτόν τον παραλογισμό».

Και συνέχισε λέγοντας «Υποσχέθηκαν εξαφάνιση του ΕΝΦΙΑ, αύξηση των συντάξεων, διαγραφή χρεών. Υποσχέθηκαν πως θα καταργήσουν το μνημόνιο με ένα άρθρο σε ένα νόμο και πως οι Ευρωπαίοι θα παρακαλούν  να μας δανείσουν, την ώρα που αυτοί θα βαράνε τα νταούλια και θα χορεύουν οι αγορές. Τελικά ο ΕΝΦΙΑ, όχι απλώς παραμένει αλλά αυξάνεται, οι συντάξεις μειώθηκαν, τα χρέη πολλαπλασιάστηκαν. Οι ίδιοι υπέγραψαν νέο μνημόνιο, παρακαλούσαν για δανεικά, αφού προηγουμένως σκούπισαν ό, τι ταμειακό διαθέσιμο υπήρχε, και ο μόνος που χόρεψε στο σκοπό των δυο συνεταίρων ήταν ο ελληνικός λαός που στήθηκε στις ουρές των ΑΤΜ για να πάρει το πενηντάρικο. Αυτούς θα ξαναψηφίσετε;», κατέληξε ο κ. Κέλλας, θέτοντας με τον τρόπο αυτό το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί την Κυριακή των εκλογών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ