ΧΡ. ΚΕΛΛΑΣ: Ο Κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΨΕΜΑ

Ανακοίνωση με αφορμή την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα εξέδωσε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρ. Κέλλας στην οποία αναφέρει τα εξής:

“Εφτά μήνες μετά τις… αξέχαστες υποσχέσεις τους στον αγροτικό κόσμο, και μάλιστα από τον ίδιο ακριβώς χώρο(!), ο κ. Τσίπρας, σα να μην πέρασε ούτε μια μέρα, σα να μην έχει φέρει νέο μνημόνιο, σα να μην έχει εξαπατήσει ολόκληρο τον αγροτικό πληθυσμό της χώρας, σα να μην έχει κλείσει τράπεζες, σα να μην έχει υπογράψει τα χειρότερα μέτρα της εξαετίας, είχε το θράσος να δώσει και νέες υποσχέσεις, θέλοντας προφανώς οι αγρότες να ξεχάσουν πως:

Συνεχίζει να λέει ψέματα, αφού με δική του υπογραφή έβαλε φορολογία 26% και με δική του εγκύκλιο φορολογεί τις επιδοτήσεις.

Οι αποζημιώσεις από φυσικές καταστροφές ποτέ δεν φορολογούνταν, δεν είναι κάτι που το κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ

Μιλάει για αγροτικό πετρέλαιο, την ώρα που έχει υπογράψει την κατάργηση της επιστροφής του ειδικού φόρου

Μιλάει για κάρτα αγρότη, όταν η ΝΔ είχε θεσπίσει την κάρτα και θα την έβαζε σε ισχύ από τον Μάρτιο του 2015.

Είναι ο απόλυτος υπεύθυνος της δυσβάσταχτης αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών στον ΟΓΑ.

Μιλάει για μέτρα για την προστασία της ονομασίας της φέτας και του προσδιορισμού των βοσκοτόπων, ενώ δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα

Δυστυχώς για τον ίδιο όλοι πια γνωρίζουν. Γνωρίζουν πως, όχι απλώς και μόνο κατάφερε συντριπτικό πλήγμα εις βάρος της οικονομίας, της επιχειρηματικότητας και της κοινωνίας της χώρας τους τελευταίους μήνες, αλλά προφανώς υπό το φόβο της επερχόμενης κατάρρευσης, έχει μετατραπεί σε κινητό ψέμα.

Ευτυχώς έχουν μείνει λίγες μέρες μέχρι ο λαός να του στείλει την απάντηση που του πρέπει».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ