ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ Ο Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΑΝΕΛ

Περιοδεία στην Πυροσβεστική Υπηρεσία πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κ.Βασίλης Κόκκαλης, συνοδευόμενος από τους πολιτευτές του κινήματος κ.κ.Γιώργο Ακριβούλη, Σταύρο Γατή, Θανάση Μαργαρίτη και Ιωάννα Γερογιάννη.

Οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να  συναντηθούν με αξιωματικούς, άνδρες και γυναίκες, του Πυροσβεστικού Σώματος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο κ.Βασίλης Κόκκαλης αναφέρθηκε και στην ερώτηση που είχε καταθέσει προς το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για την αναβάθμιση του 1ου Πυροσβεστικού Σώματος Λάρισας. Συνεχίζοντας σημείωσε ότι ο σταθμός αποτελεί επιχειρησιακά νευραλγική υπηρεσία του Πυροσβεστικού Σώματος που καλύπτει ένα τεράστιο κομμάτι της Κεντρικής Ελλάδος και είναι η πρώτη Υπηρεσία που συνδράμει σε όλες τις Π.Υ της Θεσσαλίας και όχι μόνο. Δεδομένου πως μορφολογικά βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδος, με άμεση πρόσβαση τόσο προς τον Βορρά όσο και το Νότο, καλύπτει τις ανάγκες ενός μεγάλου όγκου του πληθυσμού.

Στη συνέχεια, ο κ.Βασίλης Κόκκαλης, μαζί με το κλιμάκιο των ΑΝ.ΕΛ. επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, όπου εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αποτελεσματικότητα της δράσης στην πόλη και στο σύνολο του νομού. Δεδομένου ότι το αίσθημα ασφαλείας πρέπει να εμπεδωθεί σε μόνιμη βάση στους πολίτες, ο υποψήφιος βουλευτής δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για την απαραίτητη ενίσχυση του προσωπικού και της Υπηρεσίας με το απαραίτητο εξοπλισμό.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ