ΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο Π. ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου πραγματοποίησε σήμερα ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και υπεύθυνος σύνταξης του προγράμματος των ΑΝΕΛ ΠαναγιώτηςΣγουρίδης επικεφαλής κλιμακίου υποψηφίων του κόμματος στο νομό.

sg2Ο κ. Σγουρίδης που είναι και ο ίδιος οινοποιός έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα του αμπελοοινικού τομέα και είχε μια άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού Αγ. Ραψανιώτη, τον διευθυντή Β. Σίκαλο και τα υπόλοιπα στελέχη του συνεταιρισμού.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ Σγουρίδης ξεκαθάρισε ότι αν θα μετέχει και πάλι το κόμμα του στην κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, τότε θα δρομολογηθούν όλες εκείνες οι διαδικασίες που απαιτούνται για να θωρακιστεί ο τομέας από φαινόμενα νοθείας, λαθραίων εισαγωγών και παράνομων αποστάξεων, ενώ συμφώνησε ότι θα πρέπει να συνεχίσουν να παράγουν τσίπουρο οι αμβυκούχοι για να συνεχιστεί και η αμπελοκαλλιέργεια στην Ελλάδα και ειδικά στην περιοχή.

sg3Στο κλιμάκιο μετείχαν ο βουλευτής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ στο νομό Βασίλης Κόκκαλης και οι υποψήφιοι Γ. Ακριβούλης, Στ. Γατής και Ιωάννα Γερογιάννης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ