ΙΣΧΥΡΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!

Φτάσαμε λοιπόν στο τέλος μιας σύντομης και έντονης προεκλογικής περιόδου αλλά και μιας εποχής. Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου θα σηματοδοτήσουν την αρχή μιας άλλης, με κύριο χαρακτηριστικό της την μεγάλη αντίθεση ανάμεσα στην μνημονιακή κοινοβουλευτική πλειοψηφία και τη βαθύτατη αντιμνημονιακή διάθεση του λαού.

Η, βάστα με να σε βαστώ ν’ ανεβούμε το μνημόνιο, κυβέρνηση που θα δημιουργηθεί, δεν θα μακροημερεύσει. Θα πάρει την θέση που της αξίζει, μαζί με τις προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις

Απευθυνόμαστε:

-Στην Νεολαία μας, που πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην ανεργία και την ξενιτιά.

-Στους άνεργους, που θέλουν να τους μετατρέψουν σε σκιές χωρίς ταυτότητα.

-Στις γυναίκες, με τα χιλιάδες προβλήματα και διακρίσεις.

-Σε αυτούς που αγωνιούν για ένα μεροκάματο την εβδομάδα, σε όσους δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ χωρίς δικαιώματα και πληρώνονται μετά από έναν χρόνο.

-Στους αγρότες μας, που υφίστανται την πιο σκληρή επίθεση.

-Στους συνταξιούχους, που τους ζητάνε να επιλέξουν αν θα πεθάνουν από πείνα ή αρρώστιες.

-Στους μικροεπαγγελματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, που στενάζουν κάτω από την υπερφορολόγηση και την έλλειψη ρευστότητας, και τους λέμε:

Μην απογοητεύεστε, μην υποκύψετε ποτέ στη θεωρία του μνημονιακού μονόδρομου που καλλιεργούν οι ντόπιες μνημονιακές δυνάμεις και οι ξένοι υποστηρικτές τους, και στην θεωρία πως «όλοι ίδιοι είναι».

Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ οι αρκουδιάρηδες των Βρυξελλών να περιφέρουν την πατρίδα μας ταπεινωμένη, με την αλυσίδα και τον χαλκά, προς συμμόρφωση και εκφοβισμό των άλλων λαών.

Είμαστε και θα είμαστε σκληρό καρύδι για τα δόντια τους.

Ποτέ δεν θα μπορέσουν να μας κάνουν να αποδεχθούμε την φυσική μας εξόντωση, ποτέ δεν θα πάψει να φλογίζει τις καρδιές μας η Δημοκρατία και η Ελευθερία, ποτέ δεν θα ξεπουλήσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια.

Ζητάμε την συμμετοχή σας στους μεγάλους αγώνες που έρχονται.

Ζητάμε την συμμετοχή σας στην εκλογική μάχη της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ζητάμε την μεγάλη εκλογική ενίσχυση της Λαϊκής Ενότητας, για να σπάσει η καταθλιπτική μνημονιακή ομοιομορφία της βουλής.

Ας τους κάνουμε να ανησυχήσουν!

Για να πάρουν τα όνειρα του ΟΧΙ εκδίκηση!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ