Ο ΘΕΣγάλα ΠΗΓΕ ΔΕΘ

Μ’ ένα εντυπωσιακό περίπτερο, ως επίσημος χορηγός παράλληλων εκδηλώσεων, ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα έδωσε δυναμικό παρόν στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που φέτος λόγω του επετειακού της χαρακτήρα ήταν εμπλουτισμένη με θεματικά αφιερώματα και πολλαπλές δραστηριότητες.

ΘΕΣγαλα ΔΕΘ 1Δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία των αυτόματων πωλητών, στο  περίπτερο  του ΘΕΣγάλα που ήταν μια προσημείωση καταστήματος, αλλά και να δοκιμάσουν φρέσκο γάλα, πλήρες και ελαφρύ, όπως και το νέο σοκολατούχο θεςCHOCO, που κέρδισε τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων.

Το περίπτερο του ΘΕΣγάλα, το οποίο λειτουργούσε μέχρι αργά τα μεσάνυχτα, αποτέλεσε σταθμό στην περιήγηση πολλών πολιτικών, ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν επίσκεψη των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Η διοίκηση και τα στελέχη του Συνεταιρισμού είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις να συζητήσουν νέες συνεργασίες με εκπροσώπους φορέων και επιχειρήσεων. Η παρουσία του ΘΕΣγάλα στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε με την κλήρωση που έγινε παρουσία δικηγόρου και ανέδειξε τρεις μεγάλους τυχερούς, οι οποίοι κέρδισαν και τα αντίστοιχα δώρα:  Ένα ποδήλατο mountain ο  Δημήτρης Παρότος, μια προπληρωμένη κάρτα αξίας 50 ευρώ η κ. Ελένη Τζικοπούλου και μια προπληρωμένη κάρτα αξίας 30 ευρώ ο κ. Νικ. Γκουτοβάς.

Πραγματικός κερδισμένος όμως, ήταν ο ίδιος  ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα και οι άνθρωποι του, που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την αγάπη και την αποδοχή των κατοίκων της Θεσσαλονίκης. Αγάπη και αποδοχή στην οποία ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα

ΘΕΣγαλα ΔΕΘ 2δεσμεύεται να ανταποδώσει ποιότητα, ασφάλεια και ευθύνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ