ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Χρόνια στο χώρο της Αριστεράς ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου Αλέκος Χατζηκρανιώτης, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την κρίση εκλογική μάχη την οποία λόγω της ψήφισης του 3ου μνημονίου θα δώσει από το μετερίζι της Λαϊκής Ενότητας, ως δεύτερος στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό.

Ο κ. Χατζηκρανιώτης που από το 1976 μέχρι και το 1990 ήταν μέλος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, στη συνέχεια παρέμεινε στον Συνασπισμό και μετά στον ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα υπήρξε μέλος της 7μελους γραμμματείας της Ν.Ε. Λάρισας του κόμματος.

Παράλληλα δραστηριοποιήθηκε και στην αυτοδιοίκηση. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου το 1990, και από τότε εκλέχθηκε πολλές φορές. Μάλιστα την περίοδο 2ο07 – 2008 διατέλεσε αντιδήμαρχος Τυρνάβου επί δημαρχίας Χρ. Κιτσίδη. Τον Μάιο του 2014 εκλέχθηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Π. Σαρχώση και από τον Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα είναι αντιδήμαρχος αρμόδιος για τον πρωτογενή τομέα.

Ο Αλ. Χατζηκρανιώτης γεννήθηκε το 1957, είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Εργάστηκε στην ΕΑΣ Λάρισας και σήμερα ασχολείται με τη γεωργία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ