ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ ΛΑΧΕΙΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ…

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Χρυσούπολης δύο διαρρήξεις σε επιχειρήσεις, που διαπράχθηκαν, το χρονικό διάστημα από 7 έως 9-9-2015, στη Χρυσούπολη και τις Πηγές Καβάλας. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες

σε βάρος τεσσάρων ατόμων, ηλικίας 37, 21, 19 και 18 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής – διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψε ότι ο 37χρονος, την 7/8-9-2015, διέρρηξε πρακτορείο ΟΠΑΠ, στη Χρυσούπολη και αφαίρεσε από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και πλήθος στιγμιαίων λαχείων.

Λίγες μέρες αργότερα ο δράστης πήγε σε άλλο πρακτορείο, όπου επιχείρησε να εξαργυρώσει τρία από τα ΣΚΡΑΤΣ που κέρδιζαν, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς η πράξη του έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου.

Από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε επίσης ότι την 8/9-9-2015, οι δύο άντρες, ηλικίας 21 και 18 ετών, διέρρηξαν επιχείρηση, στις Πηγές, αφαιρώντας από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, πακέτα τσιγάρων και μια  τηλεόραση, την οποία στη συνέχεια διέθεσαν, έναντι χρηματικής αμοιβής, στον 19χρονο.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε η αφαιρεθείσα τηλεόραση, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Σημειώνεται ότι οι τέσσερις δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com