ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ «ΒΟΛΕΣ» ΚΑΤΑ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗ ΣΤΗ ΝΔ

Με εμφανή την απογοήτευση και ελάχιστους «πιστούς» στο εκλογικό τους κέντρο στο ύψος του Α’ Αρχαίου Θεάτρου, «βαριά» η ατμόσφαιρα στην τοπική ΝΔ όπου εστιάστηκε και το ενδιαφέρον τηλεοπτικών συνεργείων και δημοσιογράφων, μετά και τα πρώτα αποτελέσματα και την ξεκάθαρη επικράτηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ελληνικός λαός αποφάσισε δίνοντας ξεκάθαρη νίκη στο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ από αύριο χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση που θα εγγυηθεί τη σταθερότητα», τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βαγγέλης Παπαλέξης.

Απογοητευμένος από τα αποτελέσματα στην Επικράτεια ο κ. Παπαλέξης  αφού «… δεν μπορούμε να χαρούμε τα βελτιωμένα ποσοστά στη Θεσσαλία που προφανώς οφείλονται στον αγροτικό κόσμο που δείχνει πιο ανήσυχος από ποτέ», ήταν η χαρακτηριστική του τοποθέτηση.

Η ΝΟΔΕ

Σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ αναφέρει τα εξής:

“Σεβόμαστε την απόφαση του ελληνικού λαού.

Ευχόμαστε στο ΣΥΡΙΖΑ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της διακυβέρνησης της χώρας.

Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του αποφάσισε να αφήσει τους ίδιους ανθρώπους να εφαρμόσουν τα μέτρα του δύσκολου και σκληρού μνημονίου που οι ίδιοι διαπραγματεύτηκαν, υπέγραψαν και ψήφισαν.

Η Νέα Δημοκρατία θα παραμείνει μια αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση προστατεύοντας την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας ουσιαστικά”.

… ΚΑΙ «ΒΟΛΕΣ» ΚΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

Στα «πηγαδάκια» πάντως του εκλογικού κέντρου  έκδηλη ήταν η απογοήτευση μα ακόμη μεγαλύτερη η δυσφορία για τον «τρίτο» της λίστας!

«16 χρόνια δήμαρχος βόλεψε κόσμο και κοσμάκη και δεν πάτησε κανένας, ο ίδιος εμφανίστηκε για 15’ και τρέχει στα… κανάλια», ήταν τα πλέον ήπια των όσων ακούστηκαν από τους εξοργισμένους Νεοδημοκράτες, για τον Κ. Τζανακούλη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ