ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

 

Ζητήματα που αφορούν στην τουριστική προβολή της πόλης και ευρύτερα της περιοχής, αλλά και θέματα επικοινωνίας και διαφήμισης συζητήθηκαν στη κοινή συνάντηση της προέδρου της Ενωσης Ξενοδόχων ν. Λάρισας κ. Ειρήνης Παπαϊωάννου και του προέδρου της Ενωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας κ. Τάσου Γούσιου,

με το δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη, στην οποία μετείχε και ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Σούλτης.

Στη συνάντηση η κ. Παπαιωάννου, συζήτησε με το δήμαρχο το θέμα της τουριστικής ανάπτυξης και προβολής και της αναγκαιότητας συνεργασίας με τους υπόλοιπους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας για τη δημιουργία, διακίνηση και προβολή έντυπου και άλλου υλικού, που θα βοηθήσουν στην εξωστρέφεια της περιοχής. Επίσης τέθηκε προς συζήτηση η δυνατότητα προσέλκυσης και συνδιοργάνωσης σημαντικών και μεγάλων αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων στην περιοχή μας.

Από την πλευρά του ο κ. Γούσιος, εκ μέρους της Ενωσης Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κεντρικής Ελλάδας, έθεσε το θέμα της ευρύτερης συνεργασίας για ζητήματα προβολής ενεργειών και δράσεων του Δήμου Λαρισαίων. Στο πλαίσιο της ίδιας συζήτησης συζητήθηκε το θέμα της διαφημιστικής προβολής της υποψηφιότητας για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα, με το δήμαρχο να διευκρινίζει ότι υπήρξε αναγκαιότητα να υπάρξουν αναθέσεις. λόγω της χρονικής πίεσης που υπήρχε για την οργάνωση του Γραφείου Υποψηφιότητας. Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι ενέργειες προβολής και διαφήμισης, που αφορούν στο Δήμο, θα γίνονται με διαδικασίες πλήρους διαφάνειας και με διαγωνιστικές διαδικασίες, ώστε όλοι οι επαγγελματίες του χώρου να είναι ενήμεροι για όλες τις διαδικασίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ