ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol  76

Με την αποχή να «χτυπάει κόκκινο» και ουδείς να συγκινείται, πέρασε και τούτη η εκλογική αναμέτρηση υποψιασμένε μου!

Στο δια ταύτα, πολλοί οι συγκινημένοι Αλέξη μου και καλά ξεμπερδέματα με τα… προσεχώς,  ουδείς αναντικατάστατος Βαγγέλη μου και να μου το θυμηθείς, 10% ήταν και πέρασε Σταύρε μου, ας είναι καλά ο ΓΑΠ που δεν «κατέβηκε» Φώφη  μου, δικαιωμένος ο Πάνος που έφτιαξε κλίμα  κατά των δημοσκόπων, η ΛΑΕ δίχως… λαό και δεν θέλω να σε τρομάξω Παναγιώτη μου, χαχαχα  από τη Χ.Α και τι μας έλειπε, τι μας έλειπε ένας Λεβέντης για να είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!

xik2Επιχειρώντας σοβαρή πολιτική ανάλυση υποπτεύομαι… παταγώδη αποτυχία, γι’αυτό  και συνεχίζω σε πνεύμα συναίνεσης και με τη βοήθεια της σημειολογίας βεβαίως-βεβαίως!

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί Σταύρε μου και προφανώς… σημειολογικά δεν σου δώσαν  ψηφοδέλτιο του «Ποταμιού», ήταν και εκείνο το ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ, λίγο μπερδεύτηκε ο κόσμος, λίγο «ανέβηκε» ο… τόνος δε θέλει πολύ, αν και μεταξύ μας σε καλύτερη μοίρα ήσουν, να της Φώφης  ας πούμε ήταν «λερωμένο» (η πουτ@ν@ η σημειολογία που λέγαμε)!!

Στη ΝΔ πάλι κλάμα και των γονέων που δεν έπεισαν ως «εγγύηση», που δεν «έταξαν» κατ’ άλλους και δεν… συμμαζεύεται  για όλους!

Διότι σου λέει είναι και η ρημάδα  η ψαλίδα  που δεν «έκλεισε»  με το…  Νειμαράκη, άσε που φάγαμε γκολ μέχρι και από το Λεβεντόφσκι!

Άφησα για το τέλος τα κανάλια και τις δημοσκοπήσεις τους, περίλυποι αμφότεροι μας ζήτησαν «συγγνώμη» στα όρια του στατιστικού θράσους βεβαίως-βεβαίως και πήγαν για ύπνο μέχρι νεωτέρας, που η Λίτσα Πατέρα τα πήγε καλύτερα τρομάρα τους!

Ας είναι, εκλογική αναμέτρηση τέλος και πάμε για… δημοψήφισμα! Έτσι για να αποφασίσουμε ως κυρίαρχος λαός ποια απ’ όλες προτιμάμε!

Τίτλοι τέλους και από τραγούδι τι άλλο; ΟΣΟ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΥΟ, σε στίχους και μουσική του Λουκιανού Κηλαηδόνη, από το δίσκο Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, με τη φωνή του Μανώλη Μητσιά.

Καλή ακρόαση…

Χικ  FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ