Η ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα Λάρισας, προσπαθώντας να εξηγήσει την μη είσοδο του κόμματος στη Βουλή. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Η Λαϊκή Ενότητα Λάρισας νιώθει την ανάγκη να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Λαρισαίες και Λαρισαίους, στις φίλες και φίλους, στις συντρόφισσες και συντρόφους που τη στήριξαν με την ψήφο τους σε αυτό τον δύσκολο αγώνα.

Ο αγώνας ήταν άνισος, η προεκλογική περίοδος σύντομη και το νεοϊδρυθέν μέτωπό μας μόλις 25 ημερών. Δεχθήκαμε καταιγίδα σπίλωσης και συκοφάντησης, φτύσαμε υπουργικές θέσεις και κοινοβουλευτικές έδρες, παλέψαμε χωρίς χρήματα, χωρίς τηλεοπτικό χρόνο, με αποκλεισμούς από παντού. Δυστυχώς, οι διαδικασίες fast truck που ακολουθηθήκαν δεν επέτρεψαν στον ελληνικό λαό να καταλάβει τι έχει ψηφιστεί και δεν μας έδωσε τη δυνατότητα να εκφραστούμε εντος κοινοβουλίου, στη βουλή επικράτησε η συντριπτική μνημονιακή πλειοψηφία.

Τα δύσκολα αρχίζουν από αύριο και θα τα υποστεί ο ελληνικός λαός όταν θα αρχίσει η σφαγή των νέων μέτρων. Η Λαϊκή Ενότητα θα είναι ο συνεχιστής του ΟΧΙ και θα το ακολουθήσουμε μέχρι την τελική νίκη. Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα ιδανικά, τις αξιακές αρχές της αριστεράς και την αξιοπρέπειά μας, στους αγώνες και στα κινήματα, δίπλα στα πληττόμενα λαϊκά στρώματα και στη μάχιμη νεολαία.

Καλούς αγώνες και καλή δύναμη με ψηλά το κεφάλι!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ