Ο ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΗΣ Γ. ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Στην προσωπική του σελίδα στο facebook ανάρτησε μήνυμα ο νεοεκλεγείς βουλευτής Λάρισας της Ενωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης. Στο μήνυμά του αναφέρει: 

“Η Λάρισα εξέλεξε βουλευτή Λάρισας με την Ένωση Κεντρωων! Ευχαριστώ κάθε έναν από τους ψηφοφόρους μας στο Ν. Λάρισας και ιδιαίτερα της επαρχίας Ελασσόνας, που έκανε πραγματικότητα την είσοδό μου στη Βουλή! Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους υποστήριξαν τον αγώνα του Βασίλη Λεβέντη ώστε η Ένωση Κεντρώων να μπει στη Βουλή. Ευχαριστώ όλους όσους σε μια δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα, επέλεξαν την αλήθεια και κατάφεραν να κλείσουν τα αυτιά τους σε φωνές που ήθελαν με κάθε τρόπο την Ένωση Κεντρώων στο περιθώριο! Ο λαός μας εμπιστεύθηκε! Η Λάρισα στήριξε Βασίλη Λεβέντη! Γνωρίζω ότι ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας!”

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ο νέος βουλευτής Λάρισας γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής επέστρεψε στην Ελλάδα 2 χρόνων όπου τελείωσε την στοιχειώδη εκπαίδευση Δημοτικού και Γυμνασίου. Επέστρεψε Αμερική όπου ολοκλήρωσε το Λύκειο και έπειτα παρακολούθησε το Τμήμα πολιτικών επιστήμων και Ιστορία στα πανεπιστήμια UNH και SNHU. Εκλέχτηκεε για 3 θητείες βουλευτής στην πολιτεία του New Hampshire από την όποια παραιτήθηκε τον Φεβρουάριο του 2014 και έκτοτε ζει μόνιμα στην Ελλάδα.
Είναι μέλος της Ακαδημίας έρευνας παραδοσιακών χορών Ελασσόνας και του Χιονοδρομικού ορειβατικού συλλόγου (ΧΟΣ) Ελασσόνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ