“ΤΙΚ ΤΑΚ” … ΕΝΑ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 2ου Μύλου Παραστατικών Τεχνών που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του προγράμματος Europe Direct, του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας και τον καλλιτεχνικό συντονισμό του Σ.Μου.Θ. στο Μύλο του Παππά,

το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου από τις 20.30 – 21.30, θα παρουσιαστεί το χοροθέατρο “Τικ τακ” από τη Σχολή Έκφραση / ΣμουΘ, στη Σκηνή Μπαλέτου.

Το έργο σχεδιάστηκε από τους εκπαιδευτές του Συνεργείου Μουσικού θεάτρου (Σ.Μουθ) Δέσποινα Μπουνίτση, Θανάση Σαλιαμπούχο και Φίλιππο Ζούκα και αποτελεί μια σύγχρονη μεθοδολογία πάνω στις  παραστατικές  τέχνες για παιδιά και εφήβους .

…Ο μηχανισμός του ρολογιού αρχίζει να “χορεύει”… ώρες, λεπτά και τρελά δευτερόλεπτα εισβάλουν παντού και δίνουν ρυθμό σε όλα… στη καθημερινή ρουτίνα, στις αναμνήσεις, στις σκέψεις, στο παρελθόν και κυρίως στο παρόν ….

Με κεντρικό ήρωα ένα ιδιόρρυθμο φωτογράφο ταξιδεύουμε στις διαφορετικές εκδοχές του χρόνου και γιορτάζουμε τις στιγμές μας!!

 

Σκηνοθεσία –Χορογραφία: Δέσποινα Μπουνίτση

Κείμενα: Δέσποινα Μπουνίτση, Θανάσης Σαλιαμπούχος,

Μουσική: Φίλιππος Ζούκας  Detektivbyran, Hungry Ghosts

Εικόνες: Βίκυ Παπαγγελή, Αλέξανδρος Ζάγκας

Κοστούμια : Ελένη Ψύρρα

Σκηνικά Μάχη Ζούκα

 

Στο ρόλο του φωτογράφου ο Θανάσης Σαλιαμπούχος

Χορεύουν οι μαθητές της Σχολής Χορού Έκφραση

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ