ΆΝΕΜΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ

Τον πρώτο της φιλικό αγώνα για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 είχε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Ελασσόνας «Α.Σ. Ολυμπιώτισσες» (Γ΄Εθνική) στο Δημοτικό Στάδιο της Ελασσόνας την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου. Αντίπαλός της η αντίστοιχη ομάδα της «Αθλητικής Ένωσης Λάρισας» (B’ Εθνική), η οποία και επικράτησε με σκορ 1-3.

Τα δύο τέρματα της ΑΕΛ τα σημείωσε η παίκτρια Μαρίνα Πουρλιώτη και το τρίτο η Παναγιώτα Κούκου. Οι «Ολυμπιώτισσες» κατάφεραν και μείωσαν το σκορ σε 1-2 στο 73ο λεπτό με σκόρερ την Πλακίδου. Πολλές ήταν οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Ολυμπιώτισσες, αλλά δεν κατέληξαν σε γκολ, με αποκορύφωμα το καταπληκτικό γκολ της Χριστίνας Συμεωνίδου που σημείωσε με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ισοφαρίζοντας τον αγώνα στα 2-2. Για τεχνικούς λόγους όμως, το γκολ ακυρώθηκε.

 

Η σύνθεση της ομάδας «Α.Σ. Ολυμπιώτισσες»: Γκόρη, Σχοιναράκη, Μάρκου, Κατσάρα, Πλακίδου, Ζουρλαδάνη, Παπαδήμου, Καραγκούνη, Τσακίρη, Μπουλγουρτζή, Χατζούλη.

Ενώ αγωνίσθηκαν και οι: Μάρα, Τάξου, Μπακόλα, Μπλιάμπλια, Σανίδα, Ταμουρίδου, Συμεωνίδου.

Προπονητής της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου από τον περασμένο Μάρτιο είναι ο έμπειρος τεχνικός Νίκος Οικονόμου, ο οποίος δήλωσε ευχαριστημένος μετά τον αγώνα: «Είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω πως η παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής τη δεύτερη χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη. Έχουμε καλή συνεργασία με τη νέα διοίκηση και είμαι σίγουρος πως το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελασσόνα έχει μέλλον! Καλούμε τον κόσμο να υποστηρίξει την ομάδα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ