ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΟΙ «ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ»;

Εν αναμονή των εξελίξεων στην Εθνική και με την ΕΟΚ να τηρεί «σιγήν ιχθύος» μετά και την πρόσφατη ανακοίνωση στήριξης των διεθνών «φουντώνουν» τα σενάρια για αποχωρήσεις παικτών και αλλαγή προπονητή!

Επισήμως καμία επαφή για ανανέωση της συνεργασίας με το Φώτη Κατσικάρη  ενόψει Προολυμπιακού  τουρνουά, με τις… διαρροές να μιλούν για προσκόμματα λόγω της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας ισπανικού συλλόγου από τον Έλληνα ομοσπονδιακό, με το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη να φιλοξενείται όλο και πιο συχνά στα σχετικά ρεπορτάζ και την επιστροφή του «δράκου» να θεωρείται από πολλούς  σχεδόν δεδομένη!

Στον αντίποδα πληθαίνουν οι φήμες για νέες αποχωρήσεις από την Εθνική, έτσι μετά το επίσημο «αντίο» του Λαρισαίου Βασίλη Σπανούλη, το… ριμπάουντ φέρεται να παίρνει και ο Καρδιτσιώτης Γιάννης Μπουρούσης!

Χαρακτηριστική βλέπετε η αγκαλιά των «τριών» στο τελευταίο ματς για το EURO, από κοντά και οι δηλώσεις του Γιάννη που δεν «μάσησε» τα λόγια του για κανέναν, δεν ήθελε και πολύ!

Μένει να δούμε αν οι «τρεις σωματοφύλακες», με το Νίκο Ζήση να συμπληρώνει το πάζλ  των αποχωρήσεων, σηματοδοτήσουν το τέλος εποχής για την «επίσημη αγαπημένη»!!

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ