ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου ανακοινώνει την έναρξη των χορευτικών τμημάτων για τη νέα περίοδο. Η πρώτη συγκέντρωση κατά την οποία θα καθοριστούν τα τμήματα και οι ώρες μαθημάτων θα γίνει την Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, στον 1ο όροφο του κτιρίου του πρώην ΚΑΠΗ (πεζόδρομος Στ. Καράσσου) ως κάτωθι:

Τμήματα Προνηπίων-Νηπίων-Παιδικά-Εφηβικά: Ώρα 19:00

Τμήμα ενηλίκων: Ώρα 20:00

Μαθήματα θα γίνονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στον ίδιο χώρο ενώ για μία ακόμη χρονιά την ευθύνη διδασκαλίας χορών θα έχουν οι κκ. Πέτρος Δημάκης και Θανάσης Ζιώγας.

Στην Αθήνα η Μικτή Χορωδία

Εν τω μεταξύ έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρόβες της Μικτής Χορωδίας του Συλλόγου υπό την καλλιτεχνική ευθύνη του Μαέστρου κ. Νίκου Ευθυμιάδη. Οι πρόβες διεξάγονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στον 1ο όροφο του κτιρίου του πρώην ΚΑΠΗ (ώρες 20:30-22:00). Σημειώνεται ότι το Σαββατοκύριακο 3-4 Οκτωβρίου η Χορωδία θα μεταβεί στην Αθήνα για να λάβει μέρος σε Χορωδιακό Φεστιβάλ της Ένωσης Χορωδιών Ελλάδος στα πλαίσια του οποίου θα τιμηθεί από τον Πρόεδρο της ΕΧΕ κ. Αντώνη Οικονόμου ο Χορωδός του Συλλόγου κ. Χρήστος Χαλούλης για την πολυετή προσφορά του στο Χορωδιακό τραγούδι.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου καλεί όλα τα μέλη καθώς και νέα μέλη που επιθυμούν να συμμετέχουν σε κάποιο από τα ως άνω τμήματα να προσέρχονται στα γραφεία του Συλλόγου τις αντίστοιχες μέρες και ώρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ