ΤΑ EXIT POLL ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΕΡΩΤΙΚΟ ΟΡΓΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Την Κυριακή των εκλογών, πολλοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σπίτι τους σε φίλους, για να παρακολουθήσουν μαζί τα αποτελέσματα και να περάσουν καλά. Δεν συνέβη το ίδιο, όμως, σε προάστιο της Λάρισας, εκεί που, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας star press, η ιδέα για διασκέδαση,  ενός ζευγαριού,

γνωστού στην πόλη για τις φιλελεύθερες απόψεις του γύρω από το σεξ, δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας: “Το ζευγάρι, που ζει σε ένα προάστιο τns Λάρισας και το σπίτι του έχει χαρακτηριστικό κήπο, απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση μέσω μηνύματος σε σελίδα του σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης σε άλλα ζευγάρια, τα οποία θα ήθελαν να τους επισκεφτούν και να έρθουν… πιο κοντά για να ανταλλάξουν, εκτός από τις πολιτικές τους απόψεις λόγω της ημέρας, τους συντρόφους τους. Το σύνθημα ήταν ένα: «Ψηφίστε δαγκωτό στον έρωτα και ελάτε για νέες περιπέτειες».

Όπως αναφερόταν στην ανακοίνωση, το πάρτι είχε από όλα τα κομφόρ: Μπουφέ, ποτά και άφθονα προφυλακτικά.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ στο πάρτι εμφανίστηκαν 7 ζευγάρια και ένα οι διοργανωτές. Οι ιδιοκτήτες και τα 6 ζευγάρια είχαν ξαναβρεθεί όλοι μαζί όμως το έβδομο ζευγάρι, προσκεκλημένο από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού, δεν γνώριζε τους υπολοίπους, αλλά ήξερε καλά την ερωτική διαδικασία, καθώς πολλές φορές είχε ανταλλάξει συντρόφους με τους ιδιοκτήτες της βίλας.

Άναψαν φωτιά τα exit poll!

Αφού άρχισαν να τσιμπάνε τους μεζέδες για αρχή και να ρέει άφθονη η σαμπάνια στα ποτήρια τους η τηλεόραση που έδειχνε τα exit poll τράβηξε τα βλέμματα κάποιων και άρχισε η πολιτική συζήτηση.

Μεταξύ βλεμμάτων, χαδιών και ερωτικών συνθημάτων και λίγο πριν να αρχίσουν να βγαίνουν τα πρώτα ρούχα, η διαδικασία των εκλογικών αποτελεσμάτων προχωρούσε με γοργούς ρυθμούς.

Όταν, όμως, ακούστηκε ότι η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων θα είναι τουλάχιστον 7 μονάδες, ο νέος άνδρας…  της εναλλακτικής παρέας άρχισε τα «γαλλικά» και τις ειρωνείες για τους ψηφοφόρους συγκεκριμένου κόμματος. Ένας από την παρέα το πήρε προσωπικά, θίχτηκε και άρχισε το πανηγύρι. Κανείς δεν μπορούσε να ηρεμήσει τους δύο άντρες, που λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, αφού ο ένας πέταξε το ποτό του στο πρόσωπο του άλλου!

Το ερωτικό κλίμα χάλασε. Παρόλο που οι διοργανωτές του πάρτι έκλεισαν την τηλεόραση, τίποτα δεν μπορούσε να χαλαρώσει την παρέα.

Κάποιες από τις γυναίκες έκαναν απέλπιδες προσπάθειες να ανεβάσουν τη διάθεση των αντρών και να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, αλλά μάταια!

Τελικά, η βραδιά τελείωσε άδοξα, αφού τα ζευγάρια έφυγαν με την εμπειρία της ανταλλαγής ύβρεων και όχι συντρόφων! Μάλιστα, ένα από τα ζευγάρια ζήτησε και τα λεφτά του πίσω!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ