1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ «ΠΥΡΟ-ΓΚΟΛ 2015»

Η ομάδα ποδοσφαίρου της Π.Υ.Λάρισας σε συνεργασία με την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνει ποδοσφαιρικό τουρνουά στις 9,10 και 11 Οκτωβρίου στην πόλη της Λάρισας. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οκτώ ομάδες από διάφορες Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Ελλάδας.

Η εκδήλωση αυτή θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα,καθώς θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το ΚΡΙΚΚΕΙΟ ορφανοτροφείο θηλέων της Ιεράς Μητρόπολης και το κοινωνικό παντοπωλείο.

Οι αγώνες θα γίνουν στα γήπεδα Μητσιμπόνα και Νεάπολης ενώ οι τελικοί της Κυριακής 11/10 θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο του Απόλλωνα Λάρισας.

Το τριήμερο της διεξαγωγής του τουρνουά η Π.Υ Λάρισας θα είναι ανοιχτή για τουςπολίτες  και ειδικά για τους μικρούς φίλους οι οποίοι μπορούν να δουν από κοντά οχήματα και μηχανήματα που χρησιμοποιούν καθημερινά οι πυροσβέστες.Μαζί με τους πυροσβέστες,όσοι από τους επισκέπτες θέλουν και έχουν τη δυνατότητα,προαιρετικά, μπορούν να αφήνουν τρόφιμα σε καλάθια που θα υπάρχουν στην είσοδο της Π.Υ Λάρισας (Ιωαννίνων 96) τα οποία και θα παραδοθούν στο ΚΡΙΚΚΕΙΟ ορφανοτροφείο και το κοινωνικό παντοπωλείο. Η προσφορά από το υστέρημά μας προς τον συνάνθρωπο έχει μεγάλη αξία, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com