ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Όλες τις μεγάλες στιγμές που έζησαν την τελευταία 20ετια με την ομάδα του μπασκετικού Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν οι φίλοι των “πρασίνων” στη σημερινή εκδήλωση “Honouring our legacy” που διοργάνωσε η ΚΑΕ, με καλεσμένη την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Το “παρών” έδωσαν οι Διαμαντίδης, Μποντιρόγκα, Αλβέρτης, Φώτσης και Βράνκοβιτς, οι οποίοι ψηφίστηκαν ως η κορυφαία πεντάδα στην ιστορία του ΠΑΟ.

Εκτός όλων των άλλων, το κλειστό της Λεωφόρου πήρε κι επισήμως το όνομα του Παύλου Γιαννακόπουλου, προς τιμήν του εμβληματικού προέδρου του τριφυλλιού. Σε απευθείας μετάδοση από τον Τάφο του Ινδού έγιναν τα αποκαλυπτήρια του νέου ονομάτος. Κλειστό γυμναστήριο “Παύλος Γιαννακόπουλος” είναι η πινακίδα που κοσμεί, πλέον, τον “Τάφο του Ινδού”.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού που βρίσκονται σήμερα κοντά μας”, ήταν τα λόγια που μπόρεσε να αρθρώσει, με δάκρυα στα μάτια, ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Εκτός των άλλων, την αποθέωση γνώρισαν οι Καλάθης (στην επιστροφή του) και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, στην πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟ.

Για την ιστορία, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Παρτιζάν με 66-56.

Οι δηλώσεις των πέντε κορυφαίων

Διαμαντίδης: “Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του ΠΑΟ. Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι μεγάλη τιμή για εμένα που βρίσκομαι εδώ σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, αυτή η ομάδα είναι εδώ. Όλοι ξέρετε ότι πρέπει να είστε κοντά και στα δύσκολα στα εύκολα”,

Μποντιρόγκα: «Πολύ καλησπέρα» είπε στα Ελληνικά… «Για εμένα ήταν τεράστια τιμή να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να παίξω για εσάς» σχολίασε και συνέχισε και πάλι στα Ελληνικά «Σε ευχαριστώ μεγάλε πρόεδοε εσένα και την οικοπγένειά σου που με έφερες στον Παναθηναϊκό. Είστε πάντα στην καρδιά μου και σας αγαπάω πολύ».

Φώτσης:
«Εμείς αυτά τα ζούμε κάθε μέρα. Σε κάθε αγώνα είναι σαν γιορτή. Δεν είναι κάτι διαφορετικό σήμερα. Όλοι μας ξέρετε πόσο αγαπάμε αυτήν την ομάδα, ανεξαρτήτως βραβεύσεων» είπε και έδωσε το στίγμα της σχέσης ομάδας και κόσμου. «Όλοι είμαστε εδώ για εσάς, όπως είστε εσείς για εμάς».

Βράνκοβιτς: «Είναι συγκινητικό και είμαι περήφανος που είμαι εδώ. Σας αγαπώ. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ απόψε. Ευχαριστώ εσάς που είστε οι καλύτεροι φίλαθλοι στο κόσμο. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό», υποστήριξε αρχικά ο Δαλματός.

Και στο τέλος ευχαρίστησε τον εμβληματικό ηγέτη του Εξάστερου, Παύλο Γιαννακόπουλο με μήνυμά του στα ελληνικά: «Κύριε Παύλο, κύριε Πρόεδρέ μου… Ευχαριστώ πάρα πολύ».

Αλβέρτης: «Σας ευχαριστώ ακόμα μία φορά από τα βάθη της καρδιάς μου. Είναι μεγαλείο, τύχη και μεγάλη τιμή για όλους εμάς να ανήκουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Όλοι μαζί έχουμε καταφέρει να γιορτάζουμε βραδιές όπως η σημερινή, με τη βοήθεια της διοίκησης. Του κ. Παύλου, του κ. Θανάση και τώρα του κ. Δημήτρη. Ένα θέλω να σας πω κλείνοντας στις χαρές και στις λύπες μαζί, μην το ξεχνάτε», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Δείτε εικόνες από τη γιορτή του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

newsit.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ