ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνουν τη Δευτέρα 28/09/2015 από τις 09.00 έως 12.00 στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας οι Ενεργοί Πολίτες. Σε ανακοίνωσή τους με την οποία απευθύνουν πρόσκληση συμμετοχής σε μέλη και φίλους αναφέρουν:
“Μέλη και φίλοι των ΕνΠοΛ,
Δεν θα μπορούσε μια Κίνηση Πολιτών, που βασίζεται στην προσφορά και την αλληλεγγύη, να μην εντάξει και φέτος στις δράσεις την εθελοντική αιμοδοσία, η οποία αποτελεί καθαρή και κορυφαία μορφή εθελοντισμού.
Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Tα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται , ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται. Γι’ αυτό το λόγο η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης.

Σας καλούμε λοιπόν τ, στη 2η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία των «Ενεργών Πολιτών Λάρισας» για την ενίσχυση των αποθεμάτων των υγειονομικών μονάδων της πόλης και της Τράπεζας Αίματος των «ΕνΠοΛ». Για να γίνει η Εθελοντική προσφορά πίστη και η Εθελοντική Αιμοδοσία συνείδηση. Βασιζόμενοι στην ευαισθησία σας για τους πάσχοντες συνανθρώπους, σας καλούμε να ενισχύσετε αυτό το εγχείρημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Στον ίδιο χώρο θα γίνεται συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων για το Δίκτυο Αλληλεγγύης μας.

«Δίνουμε ζωή γιατί είναι στο αίμα μας».

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Οι εθελοντές των «ΕνΠοΛ»

Σημείωση: Σας ενημερώνουμε, ότι όσοι αδυνατούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω αιμοδοσία έχουν τη δυνατότητα, απευθυνόμενοι στη Μονάδα Αιμοδοσίας του «Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας», να δώσουν αίμα για την τράπεζα αίματος των «ΕνΠοΛ» όποτε οι ίδιοι ευκαιρήσουν”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ