“ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ” ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ο Δήμος Φαρσάλων σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας θα λειτουργήσουν για το σχολικό έτος 2015-2016 Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Στόχος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι να βοηθήσει τους οικονομικά αδύναμους μαθητές του Δήμου μας, ώστε να διασφαλισθεί η δυνατότητα πρόσβασής τους στη γνώση.

Τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα είναι :

α) Οικονομικά (απορία, πολύ χαμηλό εισόδημα)

β) Κοινωνικά (μονογενεϊκή οικογένεια, πολύτεκνοι, αναπηρία κ.α), μετά από διερεύνηση και εκτίμηση κοινωνικού λειτουργού.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς ή κηδεμόνες που θέλουν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα στα Φροντιστήρια του δήμου μας – μετά τη σημαντική προσφορά που έκαναν οι ιδιοκτήτες των Φροντιστηρίων των Φαρσάλων- καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης του Δήμου Φαρσάλων (Ο.Π.Α.Κ.Π.Α.Δ.Φ.), στον 2ο όροφο του Δημαρχείου (τηλ. 2491350141-2) από 28-9-2015 μέχρι 2-10-2015.

Η αίτηση (παρέχεται στα γραφεία του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. Δ.Φ.) θα συνοδεύεται από τα παρακάτω δικαιολογητικά :

1) Δήλωση φορολογίας εισοδήματος 2014

2) Εκκαθαριστικό φορολογικού έτους 2014

3) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

4) Οποιοδήποτε δικαιολογητικό ενισχύει τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα (βεβαίωση απορίας, κάρτα ανεργίας, γνωμάτευση αναπηρίας κ.α)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ