ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ!

Με αναφορές στην οικογένεια Καντώνια  και τον «κυπελλούχο» πρόεδρο Κώστα Σαμαρά αλλά και στον Κώστα Πηλαδάκη  «… που θα έχει τη δική του σελίδα στην ιστορία της ΑΕΛ», μια που έφερε κύπελλο και έφτιαξε ένα γήπεδο-αριστούργημα, εμφανίστηκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο νέος ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας.

Καταιγιστικός στο λόγο ο κ. Κούγιας  αναφέρθηκε στη συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων και το «Χαμόγελο του Παιδιού», το σήριαλ της αδειοδότησης  της ομάδας, το όραμα για την ανάδειξη ντόπιων ταλέντων και τη δημιουργία σχολής ποδοσφαίρου ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για το… θράσος ορισμένων «που προχώρησαν σε προσφυγές με μηδέν προσφορά στην ομάδα», την αγοραπωλησία με τον Πλεξίδα και τις «κόντρες» των οργανωμένων.

Υποστηρίζοντας με θέρμη πως η φετινή  ΑΕΛ θα διακριθεί στην κατηγορία και μην κρύβοντας τις φιλοδοξίες για άνοδο ο Αλέξης Κούγιας  έσπευσε να συμπληρώσει με νόημα πως «… απαντάμε σε προκλήσεις μόνο από ισάξιούς μας, δηλ. τον ΟΣΦΠ, τον ΠΑΟ, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αφού όλοι οι άλλοι είναι κάτω από μας σε τίτλους, διοικητική οντότητα και κόσμο!»

Κλείνοντας ο κ. Κούγιας  κάλεσε όλους να στηρίξουν την προσπάθεια και τους οργανωμένους «… να τα βρουν μεταξύ τους».

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ