CAPOEIRA ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ!

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και το διεθνές group Capoeira Jacobina Arte σας καλούν να γνωρίσετε την Capoeira, ένα εξωτικό είδος σωματικής και πνευματικής τέχνης με άρωμα Βραζιλίας και ρίζες στην Αφρική.

Τα μαθήματα θα παραδίδονται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο δεύτερο όροφο του Μύλου του Παππά, κάθε Δευτέρα 21.00 – 22.30, Τετάρτη 21.00 – 22.30 και Σάββατο 15.30 – 17.00. Τα μαθήματα ολόκληρου του Οκτωβρίου προσφέρονται δωρεάν προς όλους στο πλαίσιο γνωριμίας με την τέχνη.

Η Capoeira είναι μια μοναδική τέχνη του Βραζιλιάνικου πολιτισμού που συνδυάζει μουσική, χορό, μάχη, ακροβατικά, φιλοσοφία, κουλτούρα και αυτοάμυνα.

Είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες εκφράσεις που συναντώνται στο χώρο των πολεμικών τεχνών. Δημιουργήθηκε πριν από 400 χρόνια στη Βραζιλία από Αφρικανούς σκλάβους, και έκτοτε έχει ακολουθήσει τη φυσική πορεία της εξέλιξης ανάλογα με τις κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές καταστάσεις που αντιμετώπισε στη διαδρομή της.

Εξοπλισμός: Άνετα, συνήθως λευκά ρούχα (φαρδύ παντελόνι, παντελόνι φόρμας, t-shirt) και ίσια παπούτσια γυμναστικής.Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Πληροφορίες: 6972863096

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ