«ΠΡΕΜΙΕΡΑ» ΧΩΡΙΣ… MONSTERS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ!!

Με… ζεστά ακόμη τα μικρόφωνα από τη χθεσινή συνέντευξη τύπου Κούγια  στο «κενό» φαίνεται να πέφτουν οι παραινέσεις του νέου ιδιοκτήτη προς τους οργανωμένους «να τα βρούνε», μιας και ήδη ξεκίνησε ο… χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων!

Έτσι ο Σ.Φ ΑΛΚΑΖΑΡ ανακοινώνει πως «… από το σημερινό ματς και για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς θα βρίσκεται εκεί που είναι η θέση ΟΛΩΝ των οργανωμένων οπαδών,  η οποία δεν είναι άλλη από το πέταλο της Θύρας 1», ενώ την ίδια ώρα οι MONSTERS απαντούν με αποχή ξεκαθαρίζοντας πως ο σύνδεσμος «… σεβόμενος την οπαδική  αξιοπρέπεια αποφάσισε να απέχει αρνούμενος να παίξει παιχνίδια και να γίνει το θέμα περίεργων σεναρίων που θα γελοιοποιήσουν την εικόνα της ΑΕΛ».

Θλιβερή εξέλιξη και κρίμα ο… τίτλος της ανακοίνωσης του Σ.Φ ΑΛΚΑΖΑΡ (σ.σ  ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΑΕΛΑΡΑ), αφού μόνο τέτοια δεν είναι!

Με δεδομένο μάλιστα πως οι MONSTERS επιφυλάσσονται  στο κοντινό μέλλον «… να λύσουν οριστικά τα προβλήματα αυτών που τους αρέσει το “διαίρει και βασίλευε” σε όποια θέση και αν βρίσκονται», προφανώς το σήριαλ θα έχει και συνέχεια!

Όσο για τα αγωνιστικά, η ΑΕΛ υποδέχεται στις 6 το απόγευμα στο ARENA την ομάδα της Λαμίας, στην «πρεμιέρα» της για το πρωτάθλημα της Football League με το Ράτκο  Ντόστανιτς  να έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Καβουσάκη, Ξενοδόχοφ, Κομεσίδη, Βέρτζο, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλο, Μπόγιοβιτς, Λαμπρόπουλο, Νικολακάκη, Μονιάκη, Ροβίθη, Χάμο, Καπό, Ναγιάρ, Ουρτάδο, Κουτσιανικούλη, Μασούρα, Χοτζάλι, Μπουντόπουλο, Κοντοχρήστο και Μαρουκάκη.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ