ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας εντοπίστηκε χθες (25-09-2015) το απόγευμα στη Λάρισα, επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στην οποία διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια και συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, η 39χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο στο κατάστημα.

Κατά τον έλεγχο, κατελήφθη η ιδιοκτήτρια να διοργανώνει τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου τύπου «φρουτάκια», έχοντας θέσει σε λειτουργία έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή (server), αποτελούμενο από μία κεντρική μονάδα στην οθόνη της οποίας εμφανιζόταν το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο, με διασυνδεδεμένους σ’ αυτόν άλλους πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν έξι πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και το χρηματικό ποσό των είκοσι ευρώ.

Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ