«ΧΟΡΕΨΕ» ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ Η ΑΕΛ, 3-0 ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!

Με 6.000 Λαρισαίους στο πλευρό της που αψήφησαν τη βροχή που έπεφτε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και παρά την αποχή των Monsters από το «πέταλο» η ΑΕΛ πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση πιστοποίησε την ανωτερότητά της και… φιλοδώρησε με 3 τέρματα τη Λαμία, στην πρεμιέρα της για το πρωτάθλημα της Football League.

Με το «καλημέρα» έδειξαν τις προθέσεις τους οι «βυσσινί» που πήραν κεφάλι στο σκορ πριν καν συμπληρωθεί το 20λέπτο, με το Μαρουκάκη  να ξεσηκώνει το ARENA μόλις στο 18’ της αναμέτρησης.

Ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στο 43’, με το Μπουντόπουλο  να κλείνει το «χορό» των τερμάτων στις καθυστερήσεις του αγώνα.

IMG_4534Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λαμία αγωνίστηκε από το 60’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Εγκουέμ  με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ σωστά της ακυρώθηκε και τέρμα στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης για φάουλ του σκόρερ Νεόφυτου στο γκολκίπερ της ΑΕΛ.

IMG_4541Ενθουσιασμός ανάμεσα στους φιλάθλους που πανηγύρισαν την επιτυχία, ενώ δεν ξεχάστηκε και ο ένθερμος φίλος της ομάδας Νίκος Οικονομίδης που «έφυγε» πρόσφατα, αφού σχετικό πανό σηκώθηκε στις κερκίδες του γηπέδου.

 

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: LarissaSportNews

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ