ΙΣΟΠΑΛΟ 1 – 1 ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ένα αμφίρροπο και συνάμα όμορφο παιχνίδι έγινε σήμερα στον Τύρναβο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που γνωρίζονται καλά από τη θητεία τους στο δύσκολο πρωτάθλημα της β’ εθνικής τα προηγούμενα δύο χρόνια. Πρόκειται για το ντέρμπι του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής ανάμεσα στον Τύρναβο και τον Πιερικό που έληξε ισόπαλο 1-1.

Στο πρώτο ημίχρονο που ήταν κυρίως αναγνωριστικό οι παίκτες του Μ. Ζιάκα μπήκαν φοβισμένοι στο γήπεδο και παρά τη συμπαράσταση των φιλάθλων έδωσαν περισσότερο χώρο στους παίκτες του Πιερικού που δημιούργησαν δυο τρεις καλές ευκαιρίες.

Αυτή η υπεροχή της Κατερινιώτικης ομάδας έφερε και το γκολ στο 39’ όταν ο Γεωργίου των φιλοξενούμενων εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα του Τυρνάβου και με ωραίο σουτ κρέμασε τον Παπαγιάννη γράφοντας το 0 – 1.

Το ημίχρονο κύλισε χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση εκτός από το 45’ όταν ο Κόκκορας δεν μπόρεσε να πλασσάρει τον Φιρινίδη και να ισοφαρίσει.

Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες του Τυρνάβου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων πιέζοντας τον Πιερικό.

Στην υπεροχή του Τυρνάβου συνέβαλε και το γεγονός ότι από το 54’ οι Κατερινιώτες έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κουρουπή με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ και ο Τύρναβος έμεινε με 10 λόγω αποβολής του Καρλιάμπα στο 75’.

ο σκόρερ του Τυρνάβου
ο σκόρερ του Τυρνάβου

Το γκολ της ισοφάρισης για τον Τύρναβο ήλθε στο 80’ με τον Λίταινα ο οποίος επιχείρησε σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής που κατέληξε στα δίχτυα του Φιρινίδη.

Τύρναβος (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Αϊβάζης, Μπαρούτας (Παπαϊωάννου), Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Παπαχρήστος (Νούσιος), Κρίτσας, Τσιρλίδης (Τασιούλης), Λίταινας, Κόκκορας.

Πιερικός (Νίκος Ζαλίκας): Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Τροΐρης, Γεωργίου (Ανδρεούδης), Κώτσιας, Καράμπελας (Τσιώλης), Παπαδόπουλος Ν. (Παπαδόπουλος Σ.), Κωνσταντίνου.

Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής στο 2ο όμιλο

ΑΕ Φαρκαδόνας-ΑΕ Καραϊσκάκης 1-2

Εθνικός Φιλιππιάδας-Ρήγας Φεραίος 2-0

Πύδνα Κίτρους-Θεσπρωτός 0-1

Οπούντιος Μαρτίνου-Δωτιέας Αγιάς 2-3

Οικονόμος Τσαριτσάνης-Αχέρων Καναλακίου 1-0

Τύρναβος-Πιερικός 1-1

Πύρασος Νέας Αγχιάλου-Νίκη Βόλου 1-2

Φωκικός-Αιγινιακός 0-1

Ρεπό: Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

* Η Νίκη Βόλου έχει -6 βαθμούς με απόφαση της Π.Ε. Super League.

** Ο Πιερικός έχει -6 βαθμούς με απόφαση της Football League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ