Ο ΝΙΚ. ΚΟΣΜΑΝΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Λάρισας, «Κωνσταντίνος Κούμας», στη συνεδρίαση της Πέμπτης, 24.09.2015, προχώρησε στη γενική ανασύνθεση των θέσεων ευθύνης και αξιωμάτων μετά την παραίτηση του προέδρου Δημητρίου Τζιόλη στις 31.8.2015.

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του Συλλόγου είναι:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κοσμάνος Νικόλαος,

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Νάστος Γεώργιος,

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καμπέρης Αθανάσιος,

ΤΑΜΙΑΣ : Γερόπουλος Περικλής ,

ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Χριστοδούλου Αστέριος,

ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ :Μπίκας Χρήστος,

ΜΕΛΗ

:Μπαμπαλιούτας Δημήτριος,

:Παπαποστόλου Δημήτριος,

:Σίμος Βασίλειος,

“Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας δεσμεύεται να αγωνιστεί για ένα σχολείο δημόσιο, δημοκρατικό, αντιαυταρχικό, ελεύθερο και πλουραλιστικό, ικανό να παρέχει δωρεάν τα αγαθά της Παιδείας σε όλα τα παιδιά, αντιπαλεύοντας τις όποιες πολιτικές λεηλασίας και αποδόμησης της Δημόσιας Παιδείας και των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών.

Θα παλέψει για τη συγκρότηση ενός ενωτικού, κοινωνικοπολιτικού και αγωνιστικού μετώπου, που θα απαιτεί την κατάργηση όλων των μνημονίων και θα επιδιώξει να αναλάβει πρωτοβουλίες ενημέρωσης των μελών του, των γονιών και ευρύτερα της κοινωνίας για τις συνέπειες εφαρμογής του τρίτου μνημονίου στην εκπαίδευση.

Στον αγώνα αυτό η ενότητα και η συμμετοχή πλεύση όλων των συναδέλφων αποτελεί ουσιαστική προϋπόθεση. Ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σε όλους τους συναδέλφους και στο πλευρό της κοινωνίας μας.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά σε όλους!”, τονίζεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του συλλόγου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ