ΑΛΕΥΡΙ, ΑΥΓΑ, ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΟΣΠΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Πιστοί στον προγραμματισμό που ανακοινώθηκε, οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας οργανώνουν τη διάθεση προϊόντων ελληνικής παραγωγής, εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής. Η διάθεσή τους θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας.

Όλα τα είδη έχουν δειγματιστεί στην ομάδα προϊόντων των “ΕνΠοΛ”, έχουν παραδοθεί αναλύσεις, όπου ήταν δυνατόν, και έχουν υπογραφεί δηλώσεις παραγωγών & μεταποιητή ότι τα προϊόντα που θα διαθέσουν είναι ποιοτικά και ίδια με αυτά που έχουν δειγματιστεί.
Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων  ανήκει αποκλειστικά στους πωλητές τους.

Συγκεκριμένα, θα διατεθούν:

  1. Άλευρα των Μύλων Κουτσιαρή. Πρόκειται για:
  • Αλεύρι Μαλακό Τύπου Τ.70% σε 10κιλη συσκευασία. Τιμή ανά κιλό 0,50€ με το ΦΠΑ. Τιμήανά Συσκευασία: 5.00€
  • Αλεύρι Μαλακό σε 5κιλη συσκευασία. Τιμή ανά κιλό με ΦΠΑ 0,60 ευρώ (τιμή συσκευασίας 3,00€)
  • Αλεύρι Σκληρό σε 5κιλη συσκευασία. Τιμή ανά κιλό: 0.70€ με το ΦΠΑ, τιμή ανά Συσκευασία: 3.50€
  • Αλεύρι Ολικής Αλέσεως σε 5κιλη συσκευασία. Τιμή ανά κιλό: 0.70€ με το ΦΠΑ. Τιμή ανά Συσκευασία: 3.50€
  1. Αβγά χωριάτικα από το Στεφανόβουνο Ελασσόνας. Τιμή τεμαχίου 0,17€. Η συσκευασία των 30 αβγών κοστίζει 5,20€
  2. Κρεμμύδια περιοχής Αγίων Αναργύρων Λάρισας, από τον παραγωγό Κώστα Παπαργύρη σε συσκευασία 10 κιλών στην τιμή των 3,50€ ανά συσκευασία.
  1. Όσπρια ελληνικής γης, φετινής εσοδείας. Πρόκειται για:
  • Φακές ποικιλίας “Σάμος” περιοχής Κυπάρισσου Λάρισας του παραγωγού Παναγιώτη Δοξαριώτη με τιμή κιλού 1,25€ σε συσκευασία 2 κιλών και τιμή συσκευασίας 2,50€.
  • Φασόλια “NORTHERN” για σούπα από το Ψυχικό Λάρισας της παραγωγού Ελένης Ματθαίου σε συσκευασία των 2,188 κιλών συνολικής αξίας 5,00€ (2,30€ το κιλό).
  • Ρεβίθια από παραδοσιακή ελληνική ποικιλία του παραγωγού Αντώνη Διαμαντόγλου σε συσκευασία 2.5kg  και τιμή 5€ (2,00€ κιλό).

Κατά τη διάρκεια της δράσης στο χώρο διάθεσης των προϊόντων θα συλλέγονται τρόφιμα για το Δωρητήριο τροφίμων” που στεγάζεται στη “Στέγη Αλληλεγγύης” (Παναγούλη 37) για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των δεκάδων άπορων οικογενειών της πόλης μας, φάρμακα  για το “Ιατρείο Αλληλεγγύης” & τηγανέλαιο για ανακύκλωση.

Υπενθυμίζεται ότι η παραγγελία σας είναι εγγυημένη μέχρι την ώρα προσέλευσης που καθορίζει το ηλεκτρονικό σύστημα. Επίσης, οι εγκαίρως προσερχόμενοι θα εξυπηρετούνται ταχύτερα, ενώ οι εκτός καθορισμένου ωραρίου (πριν και μετά την ώρα που καθορίζεται από το ηλεκτρονικό σύστημα) θα εξυπηρετούνται από μια γραμματεία, στην οποία ενδέχεται η καθυστέρηση να είναι μεγαλύτερη. Τέλος, δεν θα λειτουργήσουν οι γραμματείες των αδιάθετων ή επιπλέον παραγγελιών πριν τις 12.30 μετά το μεσημέρι, όταν θα έχει ικανοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των ηλεκτρονικών παραγγελιών. Να είστε βέβαιοι, ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας.

Αν είσαι εθελοντής ή θέλεις να γίνεις, δήλωσε συμμετοχή γι αυτή τη δράση στα τηλέφωνα: 6955949465 και 2413011972(ώρες λειτουργίας της “Στέγης”), στη “Στέγη Αλληλεγγύης” ή στο info@energw.gr

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ