ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ 95ΧΡΟΝΟ ΚΑΖΙΜ ΓΚΟΥΡΜΠΟΥΖ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ

Αυτός είναι ο 95χρονος μάστερ της γιόγκα Καζίμ Γκουρμπούζ, ο οποίος φαίνεται πιο κοντά στα 50 παρά στα 100. O Γκουρμπούζ εξακολουθεί να έχει ενεργή σεξουαλική ζωή και πιστεύει ότι ο καθένας μπορεί να ζήσει μέχρι τα 130.

Σε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Hurriyet, ο Τούρκος Γκουρμπούζ λέει ότι ένα από τα μυστικά για την νεανική εμφάνιση του είναι να κρατά το σώμα του ευέλικτο και να τρώει superfoods, όπως ελιές και μέλι καστανιάς.

Συνιστά, επίσης, φασόλια, πιπεριές, σάλτσα πιπεριάς, τσάι από βότανα, και σούπα. “Λιγότερο ευεργετικό είναι το κρέας, [το οποίο προκαλεί] τη μεγαλύτερη ζημιά. Υπάρχει πρωτεΐνη σε όλα τα [όσπρια], δεν είναι απαραίτητο να τρώμε κρέας », λέει ο Γκουρμπούζ.

763Ο Γκουρμπούζ έσπασε την πλάτη του όταν ήταν 41, και έμεινε παράλυτος από τη μέση και κάτω. Οι γιατροί είαν ότι ποτέ δεν θα περπατήσει ξανά.

Αλλά Γκουρμπούζ είχε άλλες ιδέες. Έπεισε τους φίλους του να ραγίσουν και να επαναφέρουν τα οστά της σπονδυλικής του στήλης πίσω στη θέση τους: “Πραγματοποίησα 63 διαφορετικά πειράματα στον εαυτό μου … Ξαναγεννήθηκα. Εννέα μήνες [μετά το πείραμα] άρχισα να περπατώ. «Θαύμα!», είπαν.

Αλλά ο Γκουρμπούζ πιστεύει ότι ήταν περισσότερο θέμα του νου πάνω στην ύλη.

Ο γιόγκι είναι σε θέση να εκτελέσει τη «θέση κόμπο» για έως και 48 ώρες, μπορεί να κρατήσει την αναπνοή του για διάστημα 4-5 λεπτών, και να έχουν οργασμούς 3-5 φορές κάθε μέρα.

“Εγώ είμαι το ίδιο όπως όταν ήμουν 25-30 χρονών».

Για τον Γκουρμπούζ, η ζωή αρχίζει στα 65.

“Μπορούμε να ζήσουμε μέχρι 130 ετών. Εγώ αυτό σκοπεύω να κάνω. Όλοι έχουν τη δύναμη. ”

“Αν χρησιμοποιούν την εσωτερική τους δύναμη και … [Αν] φροντίζουν το σώμα τους, θα ζουν και θα μεγαλώνουν σαν κι εμένα.”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ