ΔΑΚΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ: MΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Επίθεση στην “Εκκίνηση” για τη στάση που τήρησε στην τελευταία συνεδρίαση του δ.σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εξαπολύουν με ανακοίνωσή τους τα μέλη της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Λάρισας στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κων Π.Ε.Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» Δημήτριος Παπαποστόλου και Γεώργιος Νάστος. Στην ανακοίνωση αναφέρουν:

“Στο Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας  η παράταξη της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ δε σεβάστηκε την ετυμηγορία των συναδέλφων και αρνήθηκε να ψηφίσει για Πρόεδρο της ΔΟΕ από τη ΔΑΚΕ ως πρώτη δύναμη. Μάλιστα, κατέθεσε την παρακάτω πρόταση:

«Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ υποστηρίζει τη συγκρότηση ενός προγραμματικού προεδρείου στη βάση θέσεων, σε αντιδιαστολή με το λειτουργικό αντιπροσωπευτικό που, κατά την γνώμη της, είναι διεκπεραιωτικό και αναποτελεσματικό.»

Στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» ως ΔΑΚΕ , πριν ένα χρόνο, σεβαστήκαμε την ετυμηγορία των συναδέλφων και ψηφίσαμε για Πρόεδρο από την ΕΚΚΙΝΗΣΗ ως πρώτη δύναμη.

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2015 , μετά την παραίτηση του Προέδρου του Συλλόγου και της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ για να διατηρήσει την προνομιακή θέση του Αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Λάρισας,  ξαναψηφίσαμε για Πρόεδρο από την ΕΚΚΙΝΗΣΗ ως πρώτη δύναμη και συμμετέχουμε στα αξιώματα του Δ.Σ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» η πρόταση της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ήταν για αντιπροσωπευτικό αναλογικό προεδρείο, ακριβώς αντίθετη με την πρόταση της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ στο Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας

Φαίνεται ξεκάθαρα ποιοι θυσιάζουν τα συμφέροντα του Κλάδου στο βωμό των μικροπαραταξιακών συμφερόντων.

Σήμερα , οι συνάδελφοι περιμένουν από τους εκπροσώπους τους υπευθυνότητα και αξιόπιστο συνδικαλιστικό λόγο”.

 

 

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ