ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ… ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΛ μετά την οριστική μεταβίβαση των μετοχών από την εταιρεία του Βαγγέλη Πλεξίδα στην εταιρεία «Ανίκητο Άλογο» συμφερόντων Αλέξη Κούγια.

Έτσι μετά και την παμψηφεί έγκριση της μεταβίβασης ορίστηκε επιτέλους και η Γενική Συνέλευση των μετόχων με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι «βυσσινί»… εκλογές θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή, στις 12.00, στα γραφεία της ΠΑΕ, με την ευχή οι νέοι διοικούντες να πανηγυρίσουν λίγες ώρες αργότερα μαζί με τους φιλάθλους τη δεύτερη νίκη της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, αφού οι παίκτες του Ντόστανιτς  θα αντιμετωπίσουν στις 16.00, στο ARENA την ομάδα του Πανελευσινιακού.

… ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΕΣ

Μπορεί η προσέλευση των φιλάθλων στο ματς με τη Λαμία να ήταν εντυπωσιακή, αφού παρά τη συνεχή βροχόπτωση πάνω από 6.000 Λαρισαίοι έδωσαν βροντερό «παρών» στο γήπεδο, ωστόσο η εκκαθάριση είπε πως «το ταμείον  είναι μείον»!!

2.995 ήταν τα εισιτήρια που «κόπηκαν» και μάλιστα μαζί με τα διαρκείας, πράγμα που σε απλά μαθηματικά μεταφράζεται «πάνω από τους μισούς μπήκαν τζάμπα»;

Εύλογη η απορία και οι… γκρίνιες στην ΠΑΕ αν σκεφτείς πως από τα 26.000 ευρώ που εισπράχτηκαν  τα 15 χιλιάρικα πήγαν Πηλαδάκη  λόγω συμφωνίας, βγάλε έξοδα και κρατήσεις και «ζήτω που καήκαμε»!

Στις γκρίνιες των ιθυνόντων της ΠΑΕ ήρθε να προστεθεί και η δυσαρέσκεια κατόχων εισιτηρίων διαρκείας που κλήθηκαν να πληρώσουν είσοδο 5 ευρώ ακόμη και για… 5χρονα παιδιά, επισημαίνοντας με τηλεφωνήματα και στη σελίδα μας πως «… αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο».

Με δεδομένο το άνοιγμα Κούγια  στην τοπική κοινωνία αλλά και την ευαισθητοποίηση που έχει επιδειχθεί σε θέματα στήριξης των κοινωνικών δομών του Δήμου Λαρισαίων καθώς και την έμπρακτη στήριξη στο «Χαμόγελο του Παιδιού», μήπως να το ξαναέβλεπαν οι αρμόδιοι;

ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Το ματς με τη Λαμία έφερε και την πρώτη… απολογία στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο για την ΠΑΕ ΑΕΛ και τον τεχνικό διευθυντή της Θωμά Κυπαρίσση.

Οι  «βυσσινί» παράγοντες θα απολογηθούν για παραβάσεις του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και του ΚΑΠ Επαγγελματικών Ομάδων την Πέμπτη 1/10, ενώ η υπόθεση αφορά σε επεισόδιο του Θωμά Κυπαρίσση  με τον πρώην πλέον τεχνικό της Λαμίας Σούλη Παπαδόπουλο, προφανώς σε συνέχεια των όσων διαδραματίστηκαν στο «φιλικό» των δύο ομάδων τον περασμένο Αύγουστο.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ