ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΤΥΡΙΩΝ

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος LACTIMED, 20 τυροκόμοι από μεσογειακές χώρες (Αίγυπτος , Λίβανος Τυνησία, Ιταλία και Ελλάδα) ξεκίνησαν ένα γευστικό tead trip show και παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε κινητό βαν περίπτερο , ξεκινώντας από την πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας κ. Αδάμ είχε συνάντηση στα γραφεία του Επιμελητηρίου  με τον κ. R. GEDEON , εκπρόσωπο του Εμπορικού, Βιομηχανικού και Αγροτικού Επιμελητηρίου της περιοχής BEKAA – ΛΙΒΑΝΟΥ, την κα Silvia BOZZUTO από το  Διμερές Ιταλογαλλικό Επιμελητήριο Μασσαλίας, την κα Μarion Kuβmann , εκπροσωπο του Γερμανοαραβικού Επιμελητηρίου και την κα Μalijouba Zaiter , από τον Πόλο Ανταγωνιστικότητας της Τυνησίας.

Στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος κ. Αδάμ με τους προαναφερθέντες , αφού ο καθένας παρουσίασε σύντομα το Φορέα που εκπροσωπεί και το έργο που επιτελεί, συζητήθηκε επισταμένως  η δυνατότητα συνεργασίας του Επιμελητηρίου Λάρισας με τους ως άνω φορείς προς όφελος της εκατέρωθεν ανάπτυξης της εξαγωγικής δραστηριότητας και συνεργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ